Sluiten

Waarom heb ik hem nodig?

Een ClubCard van NAC is gratis te bestellen en vijf jaar geldig. Zodra je ClubCard in jouw bezit is, kun je kaarten voor NAC-wedstrijden kopen via www.NACtickets.nl, bij de S&I-desk of de kassa's in het stadion. Meestal gaan wedstrijden van NAC twee weken van te voren in de voorverkoop. Het hangt van het risicogehalte van de wedstrijd af hoeveel kaarten je kunt kopen, maar in de meeste gevallen kun je met jouw ClubCard 5 kaarten per wedstrijd kopen. Controleer daarom altijd eerst bij de wedstrijdinformatie op NAC.nl of www.nactickets.nl hoeveel kaarten je per ClubCard voor een thuiswedstrijd kunt kopen.

Een ClubCard aanvragen

Je kunt een ClubCard aanvragen van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion. 

Daarnaast kun je ook een ClubCard bestellen door dit formulier te downloaden en ons toe te sturen. Dit kan per e-mail naar ticketing@nac.nl of naar Antwoordnummer 10223, 4800 VB BREDA. 

Je ontvangt binnen 5 werkdagen bericht met je relatienummer om in te loggen op www.nactickets.nl. Het account met dit relatienummer geeft je het recht om kaarten voor wedstrijden van NAC te bestellen.

Meestal gaan wedstrijden van NAC twee weken voor aanvang van de wedstrijd in de verkoop. Het hangt van het risicogehalte van de wedstrijd af hoeveel kaarten je kunt kopen, maar in de meeste gevallen kun je met een ClubCard vijf kaarten per wedstrijd kopen. Controleer daarom altijd eerst op NAC.nl of NACtickets.nl hoeveel kaarten je per ClubCard kunt kopen.

Ben je jouw Clubcard kwijt? Dan kun je langskomen bij de Service- & Informatiedesk met een geldig identiteitsbewijs. Zij kunnen dan een nieuwe voor je aanmaken. Voor het bestellen van een nieuwe seizoenkaart geldt dat je €12,50 aan administratiekosten moet betalen.

Stuur een mail met jouw contactgegevens en kopie van ID-kaart of paspoort naar ticketing@nac.nl. 

img 0235