Sluiten

Rolstoelplaatsen

NAC heeft op verschillende plaatsen rolstoelplekken ingericht waar supporters die in een rolstoel zitten plaats kunnen nemen. Deze plaatsen zijn gecreëerd op de voorste rij van vak F8. Daarnaast is er voor rolstoelgebruikers ook een mogelijkheid om plaats te nemen op de hoofdtribune. In totaal zijn er 25 plaatsen beschikbaar voor minder valide supporters. 

Kaarten voor de rolstoelplaatsen zijn zowel in losse kaarten als seizoenkaart beschikbaar. Voor meer informatie over kaarten voor de rolstoelplaatsen kunt u contact opnemen met ticketing@nac.nl.

Convenant Stichting De Zonnebloem

NAC hecht veel waarde aan een goede toegankelijkheid voor minder valide supporters. Daarom heeft de club in het eerste half jaar van 2018 samen met Stichting De Zonnebloem een onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van het Rat Verlegh Stadion voor minder valide supporters. Daar kwam, na onderzoek van inspecteurs van De Zonnebloem en navraag bij onze eigen supporters, uit dat de toegankelijkheid goed in orde is, maar wel dat enkele faciliteiten aan vervanging en verbetering toe zijn. Het gaat hierbij onder andere om verbeteringen aan de invalidentoiletten, de signing en de parkeerplaatsen.

img 0235
soccernews3