Veelgestelde vragen over de horeca betaalkaart

Ben je je NAC Betaalkaart/seizoenkaart kwijtgeraakt of heb je een andere vraag met betrekking tot de NAC Betaalkaart of hoe je hem kunt gebruiken? Lees dan onderstaande 'Veelgestelde vragen' door of jouw vraag er tussen staat. 

Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

1. Wat kan ik nog met mijn oude betaalkaart(en)?

Je kunt je oude betaalkaart gebruiken tot 1 oktober van het volgende seizoen. Je kunt het tegoed op deze kaart inwisselen voor cash bij het stadion of het saldo overschrijven naar je seizoenkaart. Hiervoor is het belangrijk dat je de oude betaalkaart registreert. Ook kun je de betaalkaart natuurlijk gewoon opmaken bij één van de horecapunten.

2. Hoe kan ik saldo eenvoudig overboeken van mijn oude betaalkaart naar mijn seizoenkaart?

Er zijn twee opties: je kunt dit online doen via www.mijnnacbetaalkaart.nl, zie onderstaande stappen, of in het stadion tijdens een van de thuiswedstrijden van NAC. Houd in het laatste geval wel rekening met wachtrijen. Daar heb je online natuurlijk geen last van.

3. Wat gebeurt er met mijn saldo als ik mijn kaart verlies?

Betaalkaart: Wanneer de kaart is geregistreerd kan je in jouw persoonlijke omgeving op www.mijnnacbetaalkaart.nl je kaart blokkeren. Vervolgens kunnen wij het saldo overschrijven op een nieuwe betaalkaart. 

Seizoenkaart: Wanneer je jouw seizoenkaart verliest dan kan je in jouw persoonlijke omgeving op www.mijnnacbetaalkaart.nl je kaart blokkeren. Vervolgens kunnen wij het saldo overschrijven op een nieuwe seizoenkaart. Wel zijn aan het uitgeven van een nieuwe seizoenkaart, net als vorige seizoenen, administratiekosten van € 12,50 verbonden.

4. Hoe kan ik mijn kaart opwaarderen?

Je kunt je kaart online opwaarderen als je deze hebt geregistreerd. Dit kan eenvoudig en snel via iDeal. Hiernaast kun je je kaart opladen bij een servicepunt in het stadion. Bij de oplaadpunten buiten het stadion kun je de kaart alleen middels PIN opwaarderen. In het stadion is het ook mogelijk om dit met cash geld te doen.

Betaalkaart overzetten

Wil je saldo van een oude seizoenbetaalkaart / betaalkaart overzetten naar een 2019-2020 kaart, dan zijn er drie mogelijkheden. Zie onderstaande beschrijvingen en volg de stappen.

1. Je hebt geen mijnnacbetaalkaart account en een niet geregistreerde NAC betaalkaart 2018 - 2019 met saldo en wil je dit saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019 - 2020, volg dan de volgende stappen: 
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl
Stap 2: Klik op registreer. 
Stap 3: Kies voor betaalpas. 
Stap 4: Vul je emailadres in. 
Stap 5: Vul je persoonlijke gegevens in, je ontvangt nu een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. 
Stap 6: Volg de instructies in de jou toegestuurde e-mail om je account te activeren. 
Stap 7: Klik op overboeken. 
Stap 8: Klik op de rekening van je 2018 - 2019 kaart, deze begint met 0115 en klik op overboeken binnen eigen rekening. Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019. 

2. Heb jij wel een mijnnacbetaalkaart account maar een niet geregistreerde NAC betaalkaart 2018 - 2019 met saldo en wil je het saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019 - 2020, volg dan de volgende stappen. 
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl
Stap 2: Klik op registreer. 
Stap 3: Kies voor betaalpas. 
Stap 4: Vul je emailadres in. 
Stap 5: Kies voor betaalpas. 
Stap 6: Vul je emailadres in. 
Stap 7: Vul het betaalkaartnummer (staat naast de QR-code), de CVC-code (staat voor op de kaart) en jouw wachtwoord in en kies voor registreer. 
Stap 8: De kaart is nu gekoppeld. 
Stap 9: Klik op overboeken. 
Stap 10: Klik op de rekening van je 2018/2019 kaart, deze begint met 0115 en klik op overboeken binnen eigen rekening. 
Stap 11: Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019. 

3. Heb jij een geregistreerde NAC seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2018 - 2019 met saldo en wil je dit saldo overzetten naar je seizoenbetaalkaart/ betaalkaart 2019 - 2020, volg dan onderstaande stappen.
Stap 1: Ga naar www.mijnnacbetaalkaart.nl
Stap 2: Vul je emaillogin en wachtwoord in en klik op inloggen. 
Stap 3: Klik op overboeken. 
Stap 4: Klik op de rekening van je 2018/2019 kaart, deze begint met 0115, en klik op overboeken binnen eigen rekening. 
Stap 5: Vul het gewenste bedrag in dat je wilt overboeken en klik op overboeken. Wij raden je aan het totale bedrag over te zetten, het saldo op de oude rekening vervalt op 01-10-2019. 

Je verzoek is geplaatst. Het kan enkele minuten duren voordat deze verwerkt is en voordat deze verwerking terug is te zien in jouw mijnnacbetaalkaart omgeving.

Nog vragen over de betaalkaart?

Heb je na het lezen van deze informatie nog een vraag over de betaalkaart? Kijk dan op de aanvullende FAQ van MijnNACbetaalkaart.nl of stel je vraag hieronder via het formulier.

Vragen over de betaalkaart

Meer over de NAC Betaalkaart