Club van 1912

In de zomer van 2015 werd de tweede editie van de Club van 1912 gestart. In totaal schreven 1.280 supporters zich in en verbonden zij zich hiermee voor tien jaar aan de Parel van het Zuiden! Het is niet langer mogelijk om lid te worden van de Club van 1912, maar hieronder lees je wat deze club precies inhoudt.

De Club van 1912: de voordelen op een rijtje

In 2005 introduceerde NAC de Club van 1912. Seizoenkaarthouders konden hun jaarkaart omzetten in een seizoenkaart voor 10 jaar en kregen daar uiteraard allerlei voordelen voor terug. Na inschrijving accepteerde NAC geen nieuwe inschrijvingen meer. Supporters die destijds de boot hadden gemist, grepen in 2015 hun kans.

De opzet van de Club van 1912 is onveranderd gebleven: de 1.280 supporters verbonden zich voor 10 jaar aan NAC in ruil voor allerlei extra's. Wat deze extra's zijn? 

 

Tickets

  •  Jaarlijks 5% korting op je seizoenkaart. Heb je vanwege je leeftijd al recht op korting? Dan ontvang je 5% korting op het reeds gereduceerde tarief. In tegenstelling tot de vorige Club van 1912 betaal je het lidmaatschap per seizoen, het blijft dus qua kosten makkelijk te overzien.
  • Voorrang op kaartverkoop thuiswedstrijden. Wil je een keer iemand meenemen naar NAC? Dan is de kans een stuk groter dat dit lukt als je lid bent van de Club van 1912. Voor leden van de Club van 1912 begint de kaartverkoop voor thuiswedstrijden namelijk eerder dan voor reguliere seizoenkaarthouders.
  • Voorrang op kaartverkoop uitwedstrijden. Is er een uitwedstrijd in aantocht waar veel vraag naar is en waar slechts weinig kaarten beschikbaar voor zijn? Geen probleem: als lid van de Club van 1912 sta je vooraan in de rij. De kaartverkoop voor uitwedstrijden begint voor Club van 1912-leden namelijk altijd eerder dan voor reguliere seizoenkaart- en clubkaarthouders.
  •  Gratis toegang bij thuiswedstrijden voor de beker waarbij geen recettedeling plaatsvindt. Als lid van de Club van 1912 kun je niet alleen op je seizoenkaart naar binnen bij thuiswedstrijden in de beginfase van de bekercompetitie, je krijgt ze ook nog eens helemaal gratis. Deze regeling geldt zolang er geen recettedeling plaatsvindt tussen NAC en de uitspelende club. Dit is thans tot en met de derde ronde van de KNVB Beker.

Merchandise

  • 10% korting in de NAC Fanshop op het gehele assortiment. Op vertoon van je Club van 1912-seizoenkaart ontvang je in de Fanshop 10% korting op het gehele assortiment. Deze korting is uit praktisch oogpunt niet geldig op de webwinkel of bij het bestellen van het shirt met je seizoenkaart, maar geldt dus wel op het volledige assortiment in de fysieke NAC winkel die is gevestigd in het stadion.

Overige rechten

  • Fastlane bij alle vakken. Tien jaar lang niet meer in de rij staan! Vanaf het seizoen 2015-2016 zal NAC bij elke tribune een ingang creëren waarbij Club van 1912 toegang hebben via een fastlane. Staat er een rij voor de poort? Geen probleem: met uw Club van 1912-kaart kunt u deze rij gewoon voorbij lopen en via een aparte poort uw tribune op. Handig voor als we binnenkort weer in de Eredivisie spelen.
  • Feestavonden met spelers, staf en directie. Legendarisch zijn ze inmiddels: de feestavonden van de Club van 1912. In de komende tien jaar organiseert NAC vijf keer een feestavond waar de volledige spelersgroep, staf en directie van NAC aanwezig zijn. De avonden zijn "op zijn NAC's": informeel, vol gekkigheid en natuurlijk exclusief voor leden van de Club van 1912.
  • Welkomstcadeau. Iedereen die nu "instapt" in de nieuwe Club van 1912 ontvangt van NAC in de eerste helft van het seizoen 2015-2016 een welkomstcadeau. 

Grote kleine lettertjes

Tekenen voor 10 jaar houdt natuurlijk in dat je niet zomaar kunt opzeggen als je er geen zin meer in hebt. Dit wil niet zeggen dat je niet van je Club van 1912-abonnement af kunt: je kunt je lidmaatschap altijd overdragen aan een ander, die je verplichtingen en je rechten overneemt. 

Daarnaast is er ook over het meest extreme scenario nagedacht: mocht je tijdens de looptijd van je overeenkomst met NAC komen te overlijden wordt de overeenkomst natuurlijk ontbonden. Het is dus niet zo dat je nabestaanden je verplichtingen overnemen.

Bestellen

Inschrijven voor de Club van 1912 is niet langer mogelijk.