Algemene informatie over de seizoenkaart

TOTAAL AANTAL VERKOCHTE SEIZOENKAARTEN

1 3 5 8 6
LAATST BIJGEWERKT: 29-09-2021 15:30 uur SUPPORTERS HEBBEN HUN STEUN UITGESPROKEN!

We moeten het nog enkele weken zonder jullie steun doen in het Rat Verlegh Stadion. Wij hopen uiteraard dat dit snel weer mag, zodat wij jullie in grote getalen kunnen ontvangen! Wil jij er in de tweede seizoenshelft ook bij zijn? Schaf dan nu een halve seizoenkaart aan!

#BREDAVOORUIT

 
 

De Yellow Army liet dit seizoen al zien een enorme steun te zijn voor de spelers. De wisselwerking tussen de tribunes en het veld was prachtig om te zien. Het Rat Verlegh Stadion was iedere thuiswedstrijd goed gevuld en een aantal vakken waren iedere wedstrijd uitverkocht. Zodra het stadion weer open mag, hopen we natuurlijk wederom op deze massale steun. 

klik hier om direct een seizoenkaart aan te schaffen

Voorrangsregelingen
Tijdens het seizoen 2020/2021 waren de voorrangregelingen net even anders dan normaal. Dit had natuurlijk alles te maken met het verschil in seizoenkaart; gouden en reguliere seizoenkaart. Vanaf het seizoen 2021/2022 maken we geen onderscheid meer tussen goud en regulier en treden de voorrangen die voorheen golden weer in werking, namelijk eerst De Club van 1912 en daarna de rest. Indien we toch wedstrijden moeten spelen waarin we het stadion slechts gedeeltelijk mogen vullen krijgen de mensen die een wedstrijd niet hebben kunnen bezoeken, de wedstrijd erop voorrang. Zij krijgen de mogelijkheid een dag eerder een ticket te reserveren ten opzichte van de supporters die de wedstrijd wel bezocht hebben.

klik hier om een seizoenkaart aan te schaffen

Jouw vaste plaats in het Rat Verlegh Stadion

Na de winterstop speelt NAC nog tien competitiewedstrijden in het eigen Rat Verlegh Stadion. Met een halve seizoenkaart verzeker jij je, mits het stadion open mag, van een plaats in het stadion bij iedere thuiswedstrijd. Uiteraard ook leuk als cadeau tijdens de feestdagen! 

Bestellen

Hoe bestel je een halve seizoenkaart? Dat is heel eenvoudig te doen via NACtickets.nl! Daar kies je stoel uit op de Ere- of Hoofdtribune. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk. Deze is op werkdagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Let op: Heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Indien je van plan bent het bij de Service- & Informatiedesk je halve seizoenkaart aan te vragen kun je hier alvast het invulformulier downloaden. Deze is vooraf in te vullen, zodat je hem alleen nog maar hoeft in te leveren bij de Service- & Informatiedesk.

Doe de halve seizoenkaart cadeau!

Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Vanaf € 106,- doet u al maar liefst tien Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier hier, vul het compleet in en lever het vanaf dinsdag 23 november af bij de Service- & Informatiedesk van NAC Breda. Daar kunt u direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

Familycard

Ook is het bij halve seizoenkaarten mogelijk om een Familycard aan te vragen. Let op: dit kan alleen aan de balie bij de S&I-desk. Het is dus niet mogelijk om deze online te bestellen.

B-Side

Seizoenkaarten voor de B-Side zijn voor dit seizoen uitverkocht. Wil je toch graag een seizoenkaart op één van deze tribunes? Dan kun je nu een halve seizoenkaart aanschaffen voor één van de andere tribunes. Tijdens de verplaatsingsdagen, in de aanloop naar het nieuwe seizoen, kun je dan indien mogelijk verplaatsen naar de B-Side.

Let op! Dit is geen zekerheid. Mensen die reeds in het bezit zijn van een seizoenkaart op de B-Side krijgen eerst de mogelijkheid hun seizoenkaart te verlengen.

Direct jouw halve seizoenkaart bestellen? Klik dan hier, hier of hier.

Prijzen halve seizoenkaarten

Compensatieregeling

We compenseren 50% van de gemiste wedstrijden in de vorm van een korting op de aanschafprijs van je seizoenkaart voor 22/23. Mocht het dus zo zijn dat je 6 wedstrijden mist door de COVID-19 maatregelen, krijg je de waarde van drie wedstrijden verrekend als korting op je seizoenkaart voor seizoen 22/23.

Bijvoorbeeld:
Je hebt een seizoenkaart kost €200.-. Je mist komend seizoen 6 van 19 duels doordat we het stadion niet volledig mogen vullen. Je krijgt van de 6 gemiste duels 50% compensatie. Dit betekend dat je dus de waarde van 3 duels als korting verrekend op je seizoenkaart voor het seizoen 22/23 . Dit is dan dus 200/19=10,53. 10,53*3=€31,59. Dan is €31,59 de korting die jij verrekend krijgt op je seizoenkaart voor seizoen 22/23.

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Dan gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB