Algemene informatie over de seizoenkaart

Het seizoen 2019/2020 heeft niet het slot gekregen wat het verdiende. Door de huidige situatie in Nederland is het niet mogelijk om het seizoen uit te spelen. In situaties als deze is voetbal bijzaak en staat de volksgezondheid voorop. We bevinden ons als land momenteel in zwaar weer. Niet alleen maatschappelijk, maar ook economisch worden we hard geraakt. Met dat in het achterhoofd zijn wij dan ook bijzonder trots dat er vanuit onze supportersgroepen juist nu wordt aangegeven dat zij onvoorwaardelijk hun seizoenkaart willen verlengen. Ongeacht het aantal wedstrijden waarbij met publiek gespeeld gaat worden in seizoen 2020/2021.

Seizoenkaart

Een seizoenkaart van NAC geeft normaliter recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie van NAC in een seizoen. Daarnaast hebben houders van een seizoenkaart het recht op het kopen van extra kaarten voor thuiswedstrijden en kaarten voor uitwedstrijden. Tevens hebben zij het recht hun eigen stoel te "claimen" voor beker-, play-offs- en eventuele vriendschappelijke wedstrijden. Door het COVID-19 virus is het voor seizoen 2020/2021 onduidelijkheid wanneer er weer publiek welkom is bij de wedstrijden. Daarom biedt NAC de volgende opties:

Gouden seizoenkaart, onvoorwaardelijke steun
Tot en met 31 mei 2020 kun je je seizoenkaart onvoorwaardelijk verlengen of aanschaffen voor het seizoen 2020/2021, hiermee spreek je je onvoorwaardelijke steun uit en zie je af van een eventuele tegemoetkoming voor thuiswedstrijden die gespeeld moeten worden zonder publiek in het seizoen 2020/2021. Je ontvangt dan niet alleen een speciale gouden seizoenkaart, maar je loot ook nog mee voor fantastische prijzen! Waaronder een training in het Rat Verlegh Stadion onder leiding van Peter Hyballa.

Regulier verlengen of aanschaffen, met eventuele tegemoetkoming
Vanaf woensdag 3 juni 12:00 is het mogelijk om je seizoenkaart regulier te verlengen of aan te schaffen. Je betaalt dan het volledige bedrag, mogelijk in termijnen. Aan het einde van het seizoen bekijken we hoeveel wedstrijden we zonder publiek hebben afgewerkt. De waarde van de gemiste wedstrijden wordt als korting verrekend op de aanschafprijs van je seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022.

Club van 1912
Ben je lid van de Club van 1912? Dan wordt jouw seizoenkaart automatisch verlengd. Ook voor de Club van 1912 kan er gekozen worden tussen een gouden seizoenkaart of een reguliere seizoenkaart. Uiteraard krijgen Club van 1912-leden  5% korting op de seizoenkaart.

Familycard
Vanaf deze verlengperiode is het ook mogelijk om de familycard online te verlengen! Meer informatie hierover volgt morgen op nacseizoenkaart.nl.

De plaats(en) van de seizoenkaarthouders uit het seizoen 2019/2020 blijven tot 30 juni 12:00 uur gereserveerd staan. 

Kijk op nacseizoenkaart.nl voor meer informatie en het aanschaffen of verlengen van jouw (gouden) seizoenkaart.

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Dan gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB.