Algemene informatie over de seizoenkaart

TOTAAL AANTAL VERKOCHTE SEIZOENKAARTEN

1 3 5 8 6
LAATST BIJGEWERKT: 29-09-2021 15:30 uur SUPPORTERS HEBBEN HUN STEUN UITGESPROKEN!

#BREDAVOORUIT

 
 

Het afgelopen seizoen hebben wij het zonder de massale aanwezigheid van onze Yellow Army moeten stellen, maar er is licht aan het einde van de tunnel! 

Een jaar lang hebben we gewacht op perspectief, dit is zo ongelofelijk belangrijk. Dit perspectief is er! Het licht dat schittert aan het einde van die tunnel stuwt Breda vooruit. Binnenkort lijkt het weer mogelijk om gedeeltelijk publiek te ontvangen en dit is de opmaat naar een volledig gevuld Rat Verlegh Stadion in het seizoen 2021/2022. Een ouderwets Avondje NAC ligt daarmee weer in het verschiet. 

De mars naar het stadion kan vanaf volgend seizoen weer worden ingezet, Café Beatrix kan haar deuren weer openen en de diverse tappunten in het stadion zullen weer overuren gaan draaien! 

Samen met de hele regio kijken we vooruit naar betere tijden. Aankomend seizoen gaat het echter wel verder dan kijken. Met jouw seizoenkaart kun jij namelijk profiteren van een aantal voordelen aangeboden door een aantal van onze sponsoren en partners. Welke sponsoren en partners deze voordelen bieden aan onze seizoenkaarthouders, volgt later. Zo helpen wij met zijn allen Breda vooruit!

Bekijk direct de prijzen en bijbehorende plattegrond.

klik hier om direct een seizoenkaart aan te schaffen

Voorrangsregelingen
Tijdens het seizoen 2020/2021 waren de voorrangregelingen net even anders dan normaal. Dit had natuurlijk alles te maken met het verschil in seizoenkaart; gouden en reguliere seizoenkaart. Vanaf het seizoen 2021/2022 maken we geen onderscheid meer tussen goud en regulier en treden de voorrangen die voorheen golden weer in werking, namelijk eerst De Club van 1912 en daarna de rest. Indien we toch wedstrijden moeten spelen waarin we het stadion slechts gedeeltelijk mogen vullen krijgen de mensen die een wedstrijd niet hebben kunnen bezoeken, de wedstrijd erop voorrang. Zij krijgen de mogelijkheid een dag eerder een ticket te reserveren ten opzichte van de supporters die de wedstrijd wel bezocht hebben.

Aanpassingen compensatieregeling seizoen 2020/2021
Afgelopen seizoen hebben een groot aantal supporters vele wedstrijden moeten missen. Supporters die een reguliere seizoenkaart hadden aangeschaft hebben nu recht op compensatie.

Enige tijd geleden vroeg Algemeen Directeur Mattijs Manders al om je voorkeur op te geven voor je gewenste compensatieregeling. Daarop hebben we veel reacties mogen ontvangen. De meest gehoorde reactie was dat een regeling miste, namelijk een 50/50 regeling. Deze optie hebben we nu toegevoegd. Bij het kiezen van de 50/50 regeling geef je aan dat je voor 50% afziet van compensatie.

In het ticketingsysteem is de gekozen optie van destijds als standaard ingesteld. Je kunt in het verlengingsproces de keuze nog wijzigen. Je hebt nu de keuze uit: 0%, 10%, 50% of 100% compensatie

klik hier om een seizoenkaart aan te schaffen

Algemene voorwaarden

Schaf je een seizoenkaart aan? Dan gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen