Alle seizoenkaarthouders welkom tegen SC Telstar & ADO Den Haag

	

Vrijdag 13 augustus mogen we jullie na lange tijd weer in groten getale ontvangen. Tot 1 september mag het Rat Verlegh Stadion mag voor twee derde gevuld worden. Dit betekent dat we alle seizoenkaarthouders toe kunnen laten tijdens de duels met SC Telstar en ADO Den Haag.

Om deze duels te mogen bezoeken zal je wederom een QR-code moeten kunnen tonen in de CoronaCheck-App voor binnenkomst in het Rat Verlegh Stadion. De dubbele check voor binnenkomst leidt tot langere wachtrijen. We adviseren eenieder om vroeg naar het stadion te komen. De deuren van het stadion openen anderhalf uur voor aanvang van het duel.

We doen er alles aan om de doorstroom zo vlot mogelijk te laten verlopen, maar langere rijen zijn niet te voorkomen. We vragen supporters de CoronaCheck-App en je ID-kaart bij de hand te houden als je in de rij staat.

B-Side

We staan wel voor een uitdaging. Ook dit seizoen zijn alle seizoenkaarten voor de B-Side weer volledig uitverkocht. Doordat eenieder een zitplaats moet hebben, kunnen we de staanplaatsen op de B-Side niet gebruiken. Dit betekent dus dat we een aantal seizoenkaarthouders van de B-Side een andere plaats aan moeten bieden. Supporters met een seizoenkaart voor de B-Side ontvangen een mail, waarin zij aan kunnen geven dat ze bereid zijn te verplaatsen naar een ander vak of dat zij (één van de) duels niet kunnen bezoeken.

Vrije verkoop

Voor in ieder geval de eerste twee duels van de competitie (NAC - SC Telstart & NAC - ADO Den Haag), zal geen vrije verkoop plaatsvinden. Het Rat Verlegh Stadion is al voor twee derde gevuld met seizoenkaarthouders businesskaarten en uitsupporters.

Secondary Ticketing

Om zoveel mogelijk supporters in het stadion te krijgen, willen we graag Secondary Ticketing mogelijk maken voor deze duels. Door technische mankementen zal dit voor het duel met SC Telstar niet lukken. Voor ADO Den Haag hopen we dit wel te kunnen realiseren.

Tot slot willen we nogmaals benadrukken dat de wachtrijen lang kunnen zijn. Wil je de aftrap dus niet missen? Kom dan op tijd naar het Rat Verlegh Stadion. Voor het duel zal Jumbo een leuke activiteit organiseren voor supporters die op tijd binnen zijn.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!