Alles wat je moet weten over de oefenwedstrijd NAC – BSC Roosendaal

	

Vrijdag 24 juli 17:00 uur speelt NAC op het trainingscomplex in Zundert de eerste oefenwedstrijd van seizoen 20/21 tegen BSC Roosendaal. Hieronder vind je alles wat je moet weten over dit oefenduel.

Aanvang: 17:00
Complex open vanaf: 16:00

Kaartverkoop

Voor deze wedstrijd zijn 200 kaarten beschikbaar. Club van 1912-houders hebben dinsdagochtend vanaf 9:00 uur de eerste optie om één ticket per relatienummer aan te schaffen. Mochten er een dag later nog kaarten over zijn, is het de beurt aan gouden seizoenkaarthouders. Een volwassen kaart kost €5.-. Voor kinderen t/m 13 jaar kost een kaartje €2,50. Tickets kunnen besteld worden via NACtickets.nl

COVID-19 Regels

Door het COVID-19-Virus, zal de regelgeving voor dit duel anders zijn dan jullie gewend zijn. Voor de wedstrijden op het trainingscomplex in Zundert gelden de door het RIVM opgelegde regelementen. De belangrijkste regels waar een ieder zich aan dient te houden luiden als volgt:

  • Denk te allen tijde aan de anderhalve meter afstand tot anderen. Ook langs de rand van het veld.
  • Volg de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel op.
  • Contact met spelers is niet mogelijk. Vraag de spelers niet om een handtekening of foto.

Pers & fotografen

Bij deze wedstrijd is ook beperkt plaats voor pers. Om een accreditatie aan te vragen voor dit duel kun je een mail sturen naar [email protected].

Het trainingscomplex in Zundert is rookvrij.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!