Sluiten

Aron van Lare zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van VV Terneuzen. Voordat de jonge Zeeuw in 2016 de overstap maakte naar NAC kwam hij uit voor JVOZ. Na één seizoen bij de Parel van het Zuiden maakte hij in de zomer van 2017 de overstap naar PSV.

In 2019 tekende Aron bij PSV zijn eerste profcontract. Ook zijn officiële profdebuut maakte hij bij de Eindhovenaren. Op 6 augustus 2021 stond hij onder de lat tegen FC Dordrecht. De afgelopen jaren kwam Aron tevens uit voor diverse vertegenwoordigende elftallen van Nederland.

Aron van Lare

“NAC is altijd een warme club geweest dus het voelt wel een beetje als thuiskomen. De afgelopen jaren bij PSV ben ik een betere keeper geworden en veel meegemaakt. De kansen die ik bij NAC zie spreken mij erg aan. Het is een mooie club en wil natuurlijk met NAC naar de Eredivisie, want zo’n club is het.”

Eric Hellemons

“Aron is een jonge, talentvolle keeper die we natuurlijk kennen uit zijn eerdere periode bij NAC. Met Pepijn van de Merbel en Aron van Lare beschikken we nu over twee talentvolle keepers voor de toekomst. Beide doelmannen zullen zich komend jaar moeten ontwikkelen en druk geven richting degene die gaat spelen. Onderlinge concurrentie creëren om elkaar naar een hoger niveau te brengen.”

Welkom terug, Aron!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3