Sluiten

Sinds vorige week werkt ook de Gemeente Breda met polsbandjes. Hierdoor kan de horeca in de stad worden ontlast bij de verplichte controles. Vanaf het duel tegen Excelsior van vrijdag 1 oktober werken we bij NAC met dezelfde polsbandjes als in de binnenstad.

Hierdoor is het niet alleen mogelijk om bandjes op te halen bij het Rat Verlegh Stadion, maar ook op vier locaties in de stad. Bij het Rat Verlegh Stadion is het vanaf donderdag 30 september 13:00 uur mogelijk om bandjes op te halen. In de binnenstad geldt dit vanaf vrijdag 1 oktober 14:00. Onderstaand een volledig overzicht van openingstijden en locaties.

Rat Verlegh Stadion

Donderdag 30 september is het van 13:00 uur tot 21:00 uur mogelijk om een polsbandje op te halen. Daarnaast zal ook de NAC Fanshop geopend zijn tot vanavond 21:00 uur. Donderdag geldt wel dat enkel supporters die gevaccineerd zijn een bandje kunnen afhalen. Op vrijdag is het ook mogelijk voor supporters die een test hebben gehad. Dit heeft er mee te maken dat de test niet ouder mag zijn dan 24 uur.

De bandjes zijn af te halen bij de kar die naast het NAC Fanshop staat.

Donderdag 30 september: 13:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 1 oktober: 09:00 uur tot 17:00 uur

Binnenstad Breda

Vanaf afgelopen weekend is het mogelijk om in de binnenstad op vier locaties polsbandjes op te halen met een QR-code. Het eerste weekend was dit met name om de horeca in de binnenstad te ontlasten. Vanaf aankomend weekend zullen wij dezelfde bandjes gebruiken als de Gemeente Breda, waardoor deze ook versnelde toegang bieden tot het Rat Verlegh Stadion.

De vier locaties:
- Haven, ter hoogte van Spanjaardsgat
- Grote Markt
- Kasteelplein
- Chasseveld

Openingstijden:
Vrijdag 1 oktober: 14:00 uur tot 23:30 uur

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3