Sluiten

In deze zorgelijke tijden van lege tribunes neemt Kick uitgevers je mee terug middels een fraai stukje voetbalromantiek. Op groot formaat (A2) verschijnt in de derde week van november de Nostalgische voetbalkalender NAC – 2021. Dertien iconische foto’s over de clubgeschiedenis – alle in prachtige kleuren – laten je terugkeren naar de droomwereld van het voetbal. Van modernere tijden zijn de mooiste kleurendia’s gebruikt.

In de kalender zit onder andere het elftal van NAC in de week van het behaalde landskampioenschap in 1921! Met de grote Rat Verlegh en clubiconen als Frans Bouwmeester, Ton Lokhoff, Bertus Quaars en Pierre van Hooijdonk. Het elftal dat in 2003 op een onvergetelijke manier vierde werd in de Eredivisie en in Newcastle werd gevolgd door duizenden aanhanger. Het Avondje NAC. Alles in fantastische kleuren en op bewaar-formaat afgedrukt.

De kosten voor deze prachtige nostalgische kalenders bedragen € 24,95 per stuk, waarvan een deel van de opbrengsten ten goede komt aan NAC. Wanneer je de kalender vóór 28 oktober besteld, word in de kalender je naam opgenomen onder de kop ‘Wij zijn NAC’.

Preorder hier jouw kalender!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3