Sluiten

Met ruim 55 jaar ervaring als officieel Citroën-dealer is Citroën Van Beek een sterke speler binnen de autobranche. Dit gegeven zet kracht bij door het feit dat Citroën Van Beek reeds zes keer, waarvan de laatste keer het afgelopen jaar, is uitgeroepen tot de beste Citroën-dealer van Nederland. Citroën Van Beek is met vijf vestigingen de Citroën-dealer voor Zuidwest-Nederland, daarnaast is Van Beek ook dealer van het Franse luxemerk DS Automobiles.

Commercieel Manager, Sander Mijnhijmer: “We zijn erg blij met de verlenging van dit sterke partnership. Citroën Van Beek is de afgelopen jaren een aangename partner gebleken, waarbij wij zowel de kwaliteit van rijden als de samenwerking als enorm prettig ervaren. Daarnaast is Citroën Van Beek altijd op zoek naar creatieve en unieke manieren om het partnership te activeren bij onze achterban. Het is fantastisch om te zien dat onze overburen zich voor vier jaar langer verbinden aan NAC.” 

Edwin van Beek: “Na het abrupte einde van het voetbalseizoen zijn we verheugd en trots nu bekend te kunnen maken dat NAC en Citroën Van Beek aan elkaar verbonden blijven. We kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen drie seizoenen als autopartner, waarin gebleken is dat de kernwaarden van NAC – tegendraads, bourgondisch, saamhorig en zelfbewust – naadloos op elkaar aansluiten. We hopen op een voorspoedige start van de nieuwe competitie waarin we onze waardevolle samenwerking verder kunnen uitbouwen.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3