Sluiten
jvg19911010004

Hans groeide op in Gilze en speelde vanaf de C-jeugd in de NAC Jeugdopleiding om er vervolgens lange tijd niet meer weg te gaan. Tien jaar lang was Van den Dungen een van de vaste gezichten van het eerste elftal van NAC. Een rechtsback met flair en lef. In totaal speelde Hans 361 officiële wedstrijden voor NAC, waarin hij drie keer scoorde. “Maar wel drie mooie”, zoals Hans altijd vol passie sprak over zijn spelersperiode.

hans van den dungen

Na zijn spelerscarrière  bleef hij actief bij NAC in verschillende commerciële rollen binnen de club. Van accountmanager tot commercieel manager. De laatste jaren was hij NAC Ambassadeur; het gezicht van NAC naar buiten toe. Een rol waaraan hij vol passie en overgave invulling gaf.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vele vrienden en wensen hen alle sterkte toe.

Een clublegende is heengegaan. We zullen je prachtige verhalen, je humor, je passie en vooral jouw persoonlijkheid ontzettend missen, Hans. Bedankt voor alles wat je voor onze club hebt betekend. We zullen je nooit, maar dan ook nooit vergeten.

NAC heeft in het hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion een gedenkhoek gecreëerd waar eenieder de mogelijkheid krijgt om Hans te gedenken. Deze middag tussen 15:00 en 18:00 uur, zondag tussen 10:00 uur en 12:00 uur zal de deur geopend zijn. Maandag en dinsdag is heel de dag de mogelijkheid langs te komen. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768