Sluiten

In de tijd waarin we momenteel leven en dus ook gaan voetballen, is het morele besef enorm belangrijk. Als voetbalclub geeft de overheid ons een unieke positie als het gaat om het ontvangen van grote groepen bezoekers. We moeten er dan ook alles aan doen om deze unieke positie te behouden en niet terug te vallen naar een leeg stadion. Dit kunnen we alleen gezamenlijk doen. Om deze reden samen met de veiligheid en gezondheid van jezelf en medesupporters, adviseren wij eenieder dringend om een mondkapje te dragen in het stadion, welke tijdens het lopen wordt gedragen.

Huishoudtickets

Let op! We merken dat veel mensen die een huishoudticket willen aanschaffen voor twee of drie personen ook daadwerkelijk twee of drie huishoudtickets bestellen. Voor twee of drie personen uit hetzelfde huishouden (lees: woonachtig op hetzelfde adres!) dien je slechts één huishoudticket te bestellen, daarna ontvang je een e-mail. Hierin wordt gevraagd naar de relatienummers van persoon twee en eventueel drie. Na het beantwoorden van deze mail worden de tickets door NAC toegewezen en ontvangt ieder persoon in zijn e-mail het toegangsbewijs voor de wedstrijd.

Staantribunes

Om zoveel mogelijk supporters te kunnen ontvangen tijdens de anderhalve meter samenleving, zijn we wijzigingen aan het aanbrengen op een aantal plaatsen in het stadion. Momenteel worden de beugels van de staantribune (vak EE en vak GG) verwijderd. Hier maken we zitplaatsen van. We zijn momenteel de mogelijkheden aan het bekijken om hier stoelen te plaatsen. Tijdens het duel met Jong AZ zullen dit nog zitplaatsen op het beton zijn. Let op! Heb je een kaart voor vak EE of voor vak GG besteld voor NAC – Jong AZ, adviseren we een kussentje mee te nemen voor het zitcomfort.

Vak I

Vak I wordt tijdens de wedstrijden omgetoverd tot een jongeren vak. Voor jongeren t/m zeventien jaar geldt dat zij ten opzichte van elkaar geen anderhalve meter afstand hoeven te houden. Vak I zal dus volledig opengesteld kunnen worden voor de jongere NAC-supporters. Let op! Voor het gehele stadion geldt dat iedereen moet zitten. Hierop is ook het jongerenvak geen uitzondering.

Onder 13 tickets bijkopen

Voor kinderen t/m twaalf jaar geldt dat zij geen anderhalve meter afstand hoeven te houden van anderen. Daarom geeft NAC de optie om Onder 13-tickets bij te kopen, zonder seizoenkaart verplichting. De prijs voor het bijkopen van een Onder 13-ticket bedraagt €10.-. Neem per wedstrijd contact op met de Service- & Informatiedesk om Onder 13-tickets bij te kopen.

Uitvak

Om zo veel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven tot het bezoeken van de wedstrijden zal ook het uitvak tijdens de thuiswedstrijden beschikbaar zijn voor thuissupporters.

Rookvrij stadion

Vanaf seizoen 20/21 dienen alle stadions in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie rookvrij te zijn. Hiertoe hebben de competities in samenwerking met de KNVB en de Alliantie Nederland Rookvrij besloten. Dit betekent dat ook in het Rat Verlegh Stadion vanaf heden niet meer gerookt mag worden.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768