Sluiten

Maatsen begon zijn loopbaan bij FC Dordrecht, waar hij vanaf de B-junioren speelde. Voorafgaand aan zijn overstap naar de Schapenkoppen speelde hij bij de amateurs van HVO te Vlaardingen. Na een jaar bij FC Dordrecht maakte hij de overstap naar Excelsior Maassluis, waar hij op 18-jarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal. In 2011 tekende hij zijn eerste profcontract bij SBV Excelsior. De afgelopen jaren kwam Darren onder andere uit voor: Ross County, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk. In totaal kwam de buitenspeler al tot 248 officiële wedstrijden, waarin hij 42 maal wist te scoren.

Maurice Steijn over Darren Maatsen: “Darren is een snelle buitenspeler met heel veel ervaring. Wederom iemand die bereid was om te investeren in zichzelf en bewust voor ons heeft gekozen. Hij heeft veel diepte in zijn spel, mede door zijn snelheid. Ik ben blij dat wij hem kunnen toevoegen aan onze selectie. Ook Darren moet zorgen voor meer concurrentie in de selectie.”

Darren Maatsen: “Ik ben een vleugelspeler met veel snelheid en diepgang. Iemand die zijn tegenstander graag passeert en vervolgens de spits aan het werk kan zetten met een voorzet. NAC is een heel grote en mooie club, nog steeds! Ik heb echt veel respect voor de club. Het is wel een club die in de Eredivisie hoort en ik wil graag helpen om de club terug te brengen naar de Eredivisie.“

Welkom bij de club, Darren!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3