Sluiten
dsc08228

Suus de Blij

De talentvolle Suus de Blij versterkt komend seizoen de selectie van de NAC Vrouwen. De 17-jarige middenveldster begon op haar zevende met voetballen bij SEP in Delft. Een jaar geleden maakte zij de overstap naar de vrouwen van Excelsior Rotterdam. In NAC vindt zij nu een nieuwe uitdaging waar ze zichzelf hoopt door te ontwikkelen als voetbalster.

“Ik ben een speelster die er altijd voor de volle 100% voor gaat. Ik hoop bij NAC door te groeien als speelster. Ik ben iemand die positief blijft en altijd voor het hoogst haalbare gaat. Ik kijk er naar uit om voor NAC te mogen spelen”, aldus De Blij.

dsc08729

Indy Meerding

Indy Meerding is een centrale verdedigster. Ze begon met voetballen bij VV SEC in haar geboorteplaats Soest. Op haar veertiende ruilde zij VV SEC in voor UVVA uit Utrecht. Op haar zestiende maakte ze een mooie stap naar Amerika, om bij de Lincoln Memorial University in Tennessee te gaan voetballen en studeren. Na anderhalf jaar besloot ze haar voetbalcarrière voort te zetten in Nederland en maakte de overstap naar Excelsior Rotterdam. Met deze ervaringen op zak komt ze nu de selectie van de NAC Vrouwen versterken.

“Ik ben enorm trots om bij een mooie en warme club als NAC Breda te mogen spelen. Ik ben super goed ontvangen en kijk er erg naar uit om dit mooie shirt te mogen dragen”, vertelt Meerding.

dsc08760

Eva Nguyen

Eva Nguyen is een 18-jarige aanvalster, die zowel op links- als rechtsbuiten uit de voeten kan. Eva speelde sinds 2021 voor de Feyenoord Rotterdam Vrouwen, waar ze voor het beloftenelftal uit kwam. Ze maakt nu de overstap naar ‘haar’ Breda. Boeimeer is zeker geen onbekend terrein voor Nguyen. Ze is geboren en getogen in Breda en kwam eerder uit voor BSV Boeimeer, WDS’19 en RKVV JEKA.

“Toen ik hoorde dat NAC een vrouwenelftal kreeg, was ik meteen verkocht. Ik ben geboren en getogen in Breda dus het is een eer om voor NAC te mogen spelen. Ik heb ontzettend veel zin in komend seizoen en ben trots dat ik het NAC-shirt mag dragen”, vertelt Nguyen vol trots.

Welkom bij NAC!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3