Sluiten

FC Den Bosch O21 – NAC O21: 1-2

Na de eerste overwinning van het seizoen tegen Go Ahead Eagles van vorige week wilde de ploeg van Marvin van der Valk de goede lijn doorzetten. Ditmaal was FC Den Bosch de tegenstander. In de eerste 25 minuten speelden de Bredanaren naar behoren. Onze Parels waren heel dominant en zaten goed in de wedstrijd. Na deze periode werd NAC ietsjes slordiger en kwamen de Bosschenaren meer in de wedstrijd. Toch gaf de Bredase ploeg niet veel weg en scoorden zij net voor rust de 0-1 via Vieiri Kotzebue.

De tweede helft begon NAC sterk. Er werd weinig weggegeven en het Bredase team kwam amper in de problemen. In de laatste fase van de wedstrijd maakte Vieiri zijn tweede doelpunt en was de winst voor NAC zo goed als binnen. De thuisploeg maakte in de 88e minuut nog de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. NAC O21 mocht wederom drie punten bijschrijven en kan met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd toeleven.

NAC O18 – FC Utrecht O18: 2-5

De ploeg van Mounir Azaoum nam het thuis op tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Vanaf het eerste fluitsignaal klapten de Bredanaren er stevig op en werden de Domstedelingen goed onder druk gezet. Dit resulteerde in veel kansen, maar niet in doelpunten. De eerste twee kansen voor de bezoekers waren wel raak; 0-2. Net voor rust rondde Chakir Chouradi een penalty af namens NAC: 1-2.

In de tweede helft begon de ploeg van Mounir Azaoumwederom sterk. Veel kansen voor NAC, maar uit een counter scoorde Utrecht de 1-3. Kort hierna wederom een strafschop en scoorde Mostapha Rached de 2-3. NAC kreeg meer hoop en bleef telkens met veel druk en aanvallend voetbal opzoek naar de gelijkmaker. Twee counters van FC Utrecht leverde twee goals op waardoor de ploeg uiteindelijk met 2-5 verloor.

NAC O16 – Go Ahead Eagles O16: 0-2

Op Sportpark Heksenwiel ging NAC O16 op zoek naar de tweede overwinning van het seizoen. Dit moest gedaan worden tegen Go Ahead Eagles. Helaas werd binnen twee minuten al gescoord door de uitploeg. In het eerste kwartier keek de ploeg van Anthony Lurling zelfs al tegen een 0-2 achterstand aan. NAC bleef aanzetten en probeerde de aansluitingstreffer te maken. Dit lukte niet en de twee vroege uitdoelpunten zorgden voor de eindstand: 0-2. Volgende week mag het team het opnieuw proberen op bezoek in Zwolle.

FC Twente / Heracles Almelo O15 – NAC O15: 0-7

Na twee nederlagen ging het team van Sander Wirix opnieuw op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. In een uitwedstrijd bij de gecombineerde jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo werd de derde competitiewedstrijd gespeeld. Na twee wedstrijden waarin NAC zichzelf te weinig beloonde lukte het de ploeg afgelopen weekend wel met maar liefst zeven goals. Uitblinker was Xenne Özkeles. Hij werd in de rust ingebracht en wist drie keer te scoren.

NAC O14 – Sparta O14: 1-0

In Breda nam NAC O14 het op tegen de leeftijdsgenoten van Sparta. De verhoudingen lagen dicht bij elkaar maar door de goal van Job Bosscher in de eerste helft wist het team van Jens Wirix de punten in Breda te houden. Ondanks het vele druk zetten van Sparta wist NAC hier goed onder uit te voetballen. Spannende wedstrijd die met 1-0 over de streep werd getrokken door de Bredase jeugd.

Roda JC O13 – NAC O13: 1-4

Het tot nu toe ongeslagen team van Brian Groeneweg nam het in Kerkrade op tegen Roda JC O13. Binnen twee minuten lag de bal al in het net bij NAC-keeper Xavi van Bedaf Feijoo, maar de ploeg rechtte de rug en wist twee minuten later alweer de gelijkmaker te maken via Elliot Amoah. 1-1 was tevens de ruststand.

Vroeg in de tweede helft nam NAC de leiding via Jehvently Trinidad. Nog geen kwartier later zorgde het tweede doelpunt van Amoah voor een 1-3 voorsprong. In de problemen kwam NAC de tweede helft niet meer. Net voor het laatste fluitsignaal viel zelfs nog de 1-4. NAC O13 blijft ongeslagen en mag het zaterdag opnemen tegen JVOZ O13.

FC Eindhoven O12 – NAC O12: 7-21

NAC O12 ging op bezoek bij FC Eindhoven en wist te winnen. Zoals altijd bij trad NAC aan met twee teams. Het eerste team won met 1-12 en het tweede team met 6-9. Trainer Luke Ogbolu was zeer te spreken over zijn team en de overwinning van zaterdag.

NAC O11 – PSV O11: 10-13

Twee weken geleden speelde NAC O11 al tegen PSV. Toen werd het 7-17 voor de Eindhovenaren. Nu mocht het team van Roy van Endschot zich revancheren en ging het een stuk beter volgens de trainer: “De wedstrijd werd niet gewonnen, maar op gebied van samenwerken en strijdlust was er een duidelijke verbetering”. In het laatste blokje sloeg de vermoeidheid toe en wist PSV nog vier keer te scoren, waardoor de overwinning uit handen werd gegeven.