Halve seizoenkaarten vanaf nu verkrijgbaar

	

We moeten het nog enkele weken zonder jullie steun doen in het Rat Verlegh Stadion. Wij hopen uiteraard dat dit snel weer mag, zodat wij jullie in grote getalen kunnen ontvangen! Wil jij er in de tweede seizoenshelft ook bij zijn? Schaf dan nu een halve seizoenkaart aan! 

De Yellow Army liet dit seizoen al zien een enorme steun te zijn voor de spelers. De wisselwerking tussen de tribunes en het veld was prachtig om te zien. Het Rat Verlegh Stadion was iedere thuiswedstrijd goed gevuld en een aantal vakken waren iedere wedstrijd uitverkocht. Zodra het stadion weer open mag, hopen we natuurlijk wederom op deze massale steun. 

Jouw vaste plaats in het Rat Verlegh Stadion

Na de winterstop speelt NAC nog tien competitiewedstrijden in het eigen Rat Verlegh Stadion. Met een halve seizoenkaart verzeker jij je, mits het stadion open mag, van een plaats in het stadion bij iedere thuiswedstrijd. Uiteraard ook leuk als cadeau tijdens de feestdagen! 

Bestellen

Hoe bestel je een halve seizoenkaart? Dat is heel eenvoudig te doen via NACtickets.nl! Daar kies je stoel uit op de Ere- of Hoofdtribune. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk. Deze is op werkdagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Let op: Heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Indien je van plan bent het bij de Service- & Informatiedesk je halve seizoenkaart aan te vragen kun je hier alvast het invulformulier downloaden. Deze is vooraf in te vullen, zodat je hem alleen nog maar hoeft in te leveren bij de Service- & Informatiedesk.

Doe de halve seizoenkaart cadeau!

Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Vanaf € 106,- doet u al maar liefst tien Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier hier, vul het compleet in en lever het vanaf dinsdag 23 november af bij de Service- & Informatiedesk van NAC Breda. Daar kunt u direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

Familycard

Ook is het bij halve seizoenkaarten mogelijk om een Familycard aan te vragen. Let op: dit kan alleen aan de balie bij de S&I-desk. Het is dus niet mogelijk om deze online te bestellen.

B-Side

Seizoenkaarten voor de B-Side zijn voor dit seizoen uitverkocht. Wil je toch graag een seizoenkaart op één van deze tribunes? Dan kun je nu een halve seizoenkaart aanschaffen voor één van de andere tribunes. Tijdens de verplaatsingsdagen, in de aanloop naar het nieuwe seizoen, kun je dan indien mogelijk verplaatsen naar de B-Side.

Let op! Dit is geen zekerheid. Mensen die reeds in het bezit zijn van een seizoenkaart op de B-Side krijgen eerst de mogelijkheid hun seizoenkaart te verlengen.

Direct jouw halve seizoenkaart bestellen? Klik dan hier, hier of hier.

Prijzen halve seizoenkaarten

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!