Sluiten

Huseyin Dogan kwam in de zomer van 2019 van TOP Oss naar NAC. Daaraan voorafgaand speelde de centrumspits onder andere voor Sparta en Haaglandia. In het seizoen voordat hij naar NAC kwam, wist de spits namens TOP Oss 21 goals te maken in 36 wedstrijden. Bij NAC kwam hij in totaal tot 35 optredens, waarin hij negen maal het net wist te vinden en vijf assists gaf.

FC Istiklol Dushanbe komt uit in de Vysshaya Liga, de hoogte competitie van het land. De afgelopen zeven jaar wisten zij de titel te prolongeren. Vanaf april start daar de nieuwe competitie. Daarnaast start dan ook de AFC Champions League, de Aziatische versie van de Champions League. Huseyin komt terecht bij de topclub van het land en zal aankomende periode aantreden in de AFC Champions League.

Afgelopen periode kwam Huseyin bij NAC minder aan spelen toe en mede door zijn aflopende contract bij NAC kiest hij er nu voor om naar FC Istiklol te verkassen. Wij willen Huseyin ontzettend bedanken voor zijn nimmer aflatende inzet en zijn warme persoonlijkheid.

Heel veel succes gewenst, Huseyin.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3