Informatie kaartverkoop Feyenoord – NAC


	

Donderdag 5 maart speelt NAC de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord. In De Kuip zal de bal om 20:45 uur gaan rollen. Dinsdagochtend 18 februari start de kaartverkoop voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Hieronder vind je alle informatie hierover.

 

Voor het duel in de halve finale van de TOTO KNVB Beker geldt een verplichte buscombi. Er is ruimte voor 1200 NAC-supporters in De Kuip.

Dinsdag 18 februari gaat de kaartverkoop van start voor de Uitkaart+-houders. Zij hebben dan een etmaal lang exclusief de kans om hun kaart aan te schaffen. Vanaf woensdag 19 februari zijn de Club van 1912-leden een etmaal aan de beurt om een kaart aan te schaffen. Donderdag 20 februari kunnen de Seizoenkaarthouders en ClubCard-houders hun kaart aanschaffen. Seizoenkaarthouders hebben vanaf 9:00 uur de mogelijkheid om een kaartje te bemachtigen. ClubCardhouders kunnen vanaf 13:00 uur hun slag slaan. Uitkaart+-houders betalen €26,50 voor een kaart. (S)CC-houders en leden van de Club van 1912 betalen €28,50. Er kan één kaart per relatienummer worden. aangeschaft

Wil jij aanwezig zijn in De Kuip? Bestel dan hier je kaart of kom langs bij de Service- & Informatiedesk.

Hup NAC! 

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!