Sluiten

Update 04-08-2020: NAC - V.V. Baronie UITVERKOCHT

Kaarten voor het duel met V.V. Baronie van woensdag 5 augustus zijn uitverkocht! 

Woensdag 5 augustus staat de derby van Breda op het programma. Op het trainingscomplex in Zundert zal NAC het om 18:30 uur opnemen tegen V.V. Baronie. Wederom zijn er 200 supporters welkom bij deze wedstrijd. Hieronder vind je alle informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedststrijd.

Aanvang: 18:30
Complex open vanaf: 17:30

Kaartverkoop

Zondag 2 augustus hebben Club van 1912-leden vanaf 9:00 uur 24 uur lang exclusief de mogelijkheid om een ticket aan te schaffen. Vanaf maandag 3 augustus 9:00 uur worden de gouden seizoenkaarthouders hier aan toegevoegd. Weer 24 uur later (dinsdag 4 augustus 9:00 uur) kunnen ook reguliere seizoenkaarthouders hun slag slaan. Een volwassen kaart (18 jaar of ouder) kost €5.-. Een kinderkaart (t/m 17 jaar) kost €2,50.

De merchandise kar is aanwezig, waarin onder andere het derde shirt van seizoen 2019/2020 met fikse kortingen aangeschaft kan worden. Ook staat de frietkar er weer voor een hapje en een drankje!

We zullen wederom een livestream van deze wedstrijd verzorgen op nac.nl/livestream! 

COVID-19 Regels

Door het COVID-19-Virus, zal de regelgeving voor dit duel anders zijn dan jullie gewend zijn. Voor de wedstrijden op het trainingscomplex in Zundert gelden de door het RIVM opgelegde regelementen. De belangrijkste regels waar een ieder zich aan dient te houden luiden als volgt:


• Denk te allen tijde aan de anderhalve meter afstand tot anderen. Ook langs de rand van het veld.
• Volg de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel op.
• Contact met spelers is niet mogelijk. Vraag de spelers niet om een handtekening of foto.

 

Pers & fotografen

Bij deze wedstrijd is ook beperkt plaats voor pers. Om een accreditatie aan te vragen voor dit duel kun je een mail sturen naar pers@nac.nl.
Het trainingscomplex in Zundert is rookvrij.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768