Sluiten

In het totaal is er in het uitvak in Nijmegen plaats voor 500 NAC-supporters. 100 supporters mogen via een autocombi afreizen naar Nijmegen, de overige 400 kaarten worden verkocht via een buscombi. Kaarten voor de autocombi zijn exclusief via NAC verkrijgbaar, de Supportersvereniging neemt 120 buscombi kaarten af, de overige 280 buscombi kaarten zijn via NAC verkrijgbaar.

De verkoop van kaarten gaat dinsdag 11 februari van start voor Uitkaart+-houders. Zij hebben een etmaal lang exclusief de kans om hun kaart aan te schaffen. Bovendien kunnen zij gebruik maken van een gereduceerd tarief: €7,50 voor de autocombi en €24,50 voor een buscombi.

Vanaf woensdag is het de beurt aan Club van 1912-leden, die tevens een etmaal exclusiviteit hebben om kaarten aan te schaffen. Vanaf donderdag kunnen Seizoen- en ClubCard-houders een ticket aanschaffen. Voor de Club van 1912-leden en (S)CC-houders kost een kaart voor de autocombi €9,50 en €26,50 voor een buscombi.

De verkoop van kaarten verloopt via de bekende kanalen: NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Supporters die met de auto afreizen naar Nijmegen kunnen deze parkeren bij het uitvak van het Goffertstadion. De routebeschrijving ontvang je per mail. Het omwisselen van de kaart gebeurt bij het uitvak, dit kan vanaf 19:00 uur.

In het uitvak van het Goffertstadion wordt een biertje geschonken.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3