Bestel nu jouw halve seizoenkaart! 

Sluiten

De OranjeLeeuwinnen spelen aanstaande donderdag niet tegen Zambia.

Ondanks vele inspanningen van de Nederlandse en Zambiaanse bonden en betrokken politieke instanties, is het helaas niet gelukt om Zambia naar Nederland te laten komen voor de wedstrijd die op 6 oktober gepland stond, in het stadion van NAC Breda.

Direct na de kwalificatie voor het WK op dinsdag 6 september is gekeken naar de invulling van de interlandperiode in oktober. Hierbij is gekeken naar beschikbaarheid, niveau en speelstijl van mogelijke tegenstanders, waarna Zambia is gecontacteerd.

Helaas bleek vorige week dat de visaprocedure langer in beslag nam dan aanvankelijk gedacht. Ondanks inspanningen van de KNVB, de Zambiaanse bond en betrokken Ministeries werd vandaag duidelijk dat het niet mogelijk is voor het Zambiaanse team om tijdig naar Nederland te reizen.

In de tussentijd heeft de KNVB gezocht naar een vervangende tegenstander, maar helaas is die op deze korte termijn niet gevonden. Fans die een kaartje voor de wedstrijd hebben gekocht krijgen persoonlijk bericht met informatie over de restitutie van hun ticket.

Bron: KNVB

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.