Jan Paul van Hecke naar Brighton & Hove Albion FC

	

De twintigjarige verdediger maakt de overstap naar het Engelse Brighton & Hove Albion. Jan Paul heeft al afscheid genomen van de groep en zal de club per direct verlaten. NAC ontvangt een transfersom voor Van Hecke.

Jan Paul kwam in 2018 over van VV Goes, waar hij als zeventienjarige al in het eerste elftal speelde. De verdediger begon bij NAC in het Onder 19 elftal. Na een jaar maakte hij de overstap naar de selectie van NAC. Op 16 augustus 2019 kreeg Jan Paul zijn eerste speelminuten in het Rat Verlegh Stadion. Dertien minuten voor tijd verving hij Nacho Monsalve.

Na zijn debuut in het Rat Verlegh Stadion wachtte de verdediger geduldig op zijn volgende kans. Op 21 december 2019 kwam deze kans en greep hij deze met beide handen aan. Van Hecke stond in de basis in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Na deze wedstrijd was 'JP' niet meer weg te denken uit de basis bij NAC en groeide in razend tempo uit tot publiekslieveling.

Zo snel als zijn populariteit rijzende was, zo snel ontwikkelde de Zeeuwse verdediger zich. Dit bleef bij binnen- en buitenlandse clubs niet onopgemerkt. Jan Paul kwam bij NAC tot zestien officiële wedstrijden, waarin hij vier keer het net wist te vinden.

Jan Paul, bedankt voor je tomeloze inzet en bovenal heel veel succes gewenst in je verdere carrière.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!