Sluiten

Op tienjarige leeftijd kwam Jarchinio in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Hier verbleef hij tien jaar en doorliep bijna de hele opleiding. In 2010 maakte hij de overstap naar ADO om een half jaar later te worden verhuurd aan Go Ahead Eagles. Deze periode beviel in Deventer zo goed dat zij besloten hem definitief over te nemen. Drie jaar later maakte hij de stap naar FC Groningen. In 2016 keerde de buitenspeler terug in Deventer en weer een jaar later koos hij voor zijn eerste buitenlandse avontuur. Twee jaar lang speelde hij in Cyprus bij Omonia Nicosia en AEL Limassol. In 2019 keerde hij terug in Nederland en ging aan de slag bij SC Cambuur.

Na twee jaar SC Cambuur, waar hij afgelopen seizoen kampioen wist te worden, liep zijn contract af en dus komt de rappe buitenspeler transfervrij over naar NAC.

Jarchinio Antonia: “Het is uiteindelijk snel gegaan. Ik heb mijn gevoel laten spreken. Ik kreeg direct een goed en warm gevoel. Daarnaast kwam NAC heel overtuigend over om mij hier te hebben. Ik ben een gedreven speler. Een speler met veel snelheid en diepte in mijn spel. Iemand die voorop in de strijd gaat.”

Eric Hellemons: “We zijn erg blij met het contracteren van Jarchinio. Het is een speler met veel snelheid, diepte en een individuele actie. Hierdoor past hij goed in het geschetste profiel voor deze positie en past daarmee goed in de huidige selectie.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3