Sluiten

Jevon Simons is afgelopen maandag samen met zijn teamgenoten van Oranje O15 afgereisd naar Spanje. Het jeugdelftal van Nederland neemt op Spaanse bodem deel aan een vierlandentoernooi. In drie interlands neemt Oranje het achtereenvolgens op tegen Tsjechië, Ierland en Spanje. Namens NAC feliciteren we Jevon Simons met zijn selectie voor Oranje O15 en wensen we hem veel succes!

Update 03-02-2020: Jevon Simons debuteert met winstpartij

Jevon Simons heeft zijn debuut voor Oranje O15 opgeluisterd met een overwinning. De ploeg van trainer Pieter Schrassert Bert won, ondanks dat zij vanaf de 24e minuut met tien man verder moesten na een rode kaart voor Rafik El Arguioui, met 2-1 van de leeftijdgenoten van Ierland.

Jevon Simons startte in de basis en speelde in totaal 52 minuten. Vandaag staat de laatste wedstrijd op het vierlanden toernooi in Spanje op het programma, waarin het thuisland de tegenstander is. Door de winst eerder dit toernooi op Tsjechië O15, wordt de wedstrijd tegen Spanje dus een echte finale.