Sluiten

Samen voor  NAC is een initiatief van, voor en door NAC-supporters. In de afgelopen jaren hebben zij vele projecten met succes afgerond in en rondom de club. Zo hebben zij de fanshop bij het oude kantoor en het nieuwe kantoor verbouwd. Daarnaast hebben zij al meermaals de NAC Jeugdopleiding ondersteund, waaronder middels de NAC Jeugdopleiding busjes. De meest zichtbare projecten zijn de graffiti’s onder de B-Side en het prachtige memoriam voor Andro Knel, Ferry van Vliet en Dominique Diroux, tevens onder de B-Side.

Begin volgende week zal er een nieuwe actie komen vanuit Samen voor NAC om wederom een gaaf project te lanceren. Het heeft in ieder geval alles te maken met thuis een wedstrijd kijken. Voor meer informatie, volg alle kanalen van Samen voor NAC.

Ook de NAC-selectie deelt mee in de kosten voor de wedstrijd van aanstaande maandag. Aanvoerder Nick Olij: “Wij balen er ontzettend van dat we het de komende tijd zonder onze supporters moeten doen in het stadion. Voor ons in ieder geval een erg groot gemist. Het mede faciliteren van de live wedstrijd is dan het minste wat wij kunnen doen voor onze supporters, naast ons stinkende best op het veld uiteraard. Hopelijk tot snel!"

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3