Kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion

	

Om december goed te beginnen en in de kerstsferen te komen organiseert Samen Voor NAC op zaterdag 4 december een kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion. We hebben verschillende typen, maten en prijzen kerstbomen van Poppelaars Tuincentrum in de verkoop. Aangezien je in de donkere dagen toch een kerstboom is huis wil hebben, is deze dag dus ideaal om een mooie boom te komen scoren. De opbrengsten van deze dag zullen volledig ten goede komen van het ‘Vak Thuis’ project.

Naast de verkoop van de bomen zorgen we uiteraard ook voor het kerstgevoel op deze dag. Zo is er glühwein te verkrijgen en openen we ook de Fanshop, waar je jouw kerscadeaus voor onder de boom alvast kunt scoren. Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion, om een mooie boom te scoren.

Daarnaast kan je via deze link ook een unieke, one-of-a-kind screensaver bestellen. Speciaal voor iedereen met een mooie kunstkerstboom op zolder die de actie toch graag wil ondersteunen. Deze screensaver ontvang je op 4 december in je mailbox.

Vak Thuis

De opbrengsten van de verkoop op 4 december gaan naar Vak Thuis. Dit initiatief van NAC Maatschappelijk en Samen Voor NAC zorgt er voor dat zieke kinderen thuis of in het ziekenhuis naar NAC kunnen kijken. Zij kunnen door middel van een Virtual Reality bril een zo optimaal mogelijke wedstrijdbeleving ervaren. Zo maken wij de NAC-supporter blij met een mooie kerstboom én dragen wij ons steentje bij aan het goede doel.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!