Sluiten

De voorrangsregeling werkte niet zoals het hoorde, waardoor honderden Gouden seizoenkaarthouders die ook al de wedstrijd tegen Jong AZ bezocht hebben, een dag te vroeg hun kaart konden reserveren. Alle onterecht verkregen kaarten zullen geannuleerd worden en dus ongeldig zijn.

Maandag 7 september 09:00 uur zal de kaartverkoop weer open gaan. Vanaf dan zullen gouden seizoenkaarthouders die de wedstrijd tegen Jong AZ niet bezocht hebben, wederom 24 uur voorsprong krijgen op de supporters die wel een kaart wisten te reserveren voor het duel met Jong AZ.

Dinsdag 8 september 09:00 uur kunnen ook de gouden seizoenkaarthouders die het duel tegen Jong AZ wel bezocht hun kaart reserveren. Dit geldt ook voor supporters waarvan de onterecht gereserveerde kaart van vandaag geannuleerd zal worden. Deze krijgen dus (zolang er nog kaarten beschikbaar zijn) een tweede kans om hun kaart te reserveren.

De gereserveerde kaarten door Club van 1912-leden blijven wel geldig. Ook de kaarten van gouden seizoenkaarthouders die geen kaart wisten te reserveren voor NAC – Jong AZ, maar wel voor NAC – FC Den Bosch blijven geldig.

Nieuw verkoopschema

Kaartverkoop gesloten tot maandag 7 september
Gouden seizoenkaart, niet geweest tegen Jong AZ: maandag 7 september 9:00 uur
Gouden seizoenkaart, alle: dinsdag 8 september 9:00 uur
Reguliere seizoenkaart: Woensdag 9 september 9:00 uur

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768