Lex Immers stopt als profvoetballer

	

Na bijna veertien jaar profvoetbal stopt de Hagenaar. Lex had nog een contract voor een jaar, maar hij heeft besloten deze in te leveren. Hij kwam 31 wedstrijden voor NAC in actie, waarin hij zeven keer scoorde en vier assists leverde.

Voor de middenvelder, annex aanvaller begon het allemaal in zijn geboortestad Den Haag. Na zeven jaar verruilde Lex de Hofstad voor de Havenstad en ging voor Feyenoord spelen. In januari van het jaar 2016 zocht Lex zijn heil overzees en speelde een half jaar op huurbasis voor Cardiff City, alvorens zij hem definitief overnamen van de Rotterdammers. In zijn eerste seizoen als speler van Cardiff, speelde Lex dertien wedstrijden.

Hopend op meer speeltijd, trok hij vervolgens naar Club Brugge. Na een half jaar in België leverde hij zijn contract in, omdat hij dichter bij huis wilde wonen en ging weer bij ADO Den Haag spelen.

Aan het begin van het seizoen 2020/2021 kwam Lex naar Breda. Afgelopen jaar was voor Lex een pittig jaar. Hij kreeg te maken met diverse blessures en had een lange nasleep van een coronabesmetting. Ondanks dat was hij een belangrijke kracht in het elftal van NAC, zowel op als naast het veld.

Wij willen Lex bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de club en wensen hem veel succes in de toekomst.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!