Sluiten

Luke kwam in het seizoen 2018/2019 voor het eerst bij NAC als assistent-trainer van Willem Weijs bij NAC Onder 19. Een jaar later kreeg Luke NAC Onder 14 onder zijn hoede, waar hij het stokje overnam van Erik Nijssen. Het team waar hij in het huidige seizoen nog altijd trainer van is. 

Maik van den Kieboom kwam in 2018 bij NAC als keeperstrainer als opvolger van Gabor Babos. Hij was tevens keeperscoördinator van de bovenbouw binnen de NAC Jeugdopleiding. Enkele maanden geleden voegde Maik de taak van keeperstrainer bij FC Dordrecht toe aan zijn werkzaamheden. Maik heeft aangegeven zich vanaf 1 maart volledig te willen focussen op zijn taken bij FC Dordrecht.

Luke Ogbolu: “De afgelopen drie jaren waren enorm plezierig en ik ben trots dat ik de kans heb gehad om bij zo'n geweldige club te werken. Door mijn coachingsvisie, harde werken en een niet aflatend verlangen om te verbeteren, heb ik er altijd naar gestreefd om spelers continu te helpen om hun potentieel te bereiken en de doelstellingen van de club te behalen met de hulp van een geweldig team van coaches en staf. Wanneer je als 'Welshman' bij een Nederlandse voetbalclub werkt, kan ik het personeel, de spelers, de ouders en de NAC-supporters niet genoeg bedanken voor het feit dat ze me hebben verwelkomd, dat ze me een geweldige kans gaven om te doen waar ik van hou en voor de steun. Een speciaal bedankje aan mijn collega's van de jeugdafdeling; Heel erg bedankt voor de goede tijden, het harde werk en alles wat jullie doen voor de spelers om hen fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel te ondersteunen.

Uiteindelijk zijn het de spelers die het succes van een voetbalclub bepalen en ik voel me ongelooflijk gelukkig dat ik heb mogen werken met enkele van de beste jonge talenten bij de club, zowel nog in de jeugdopleiding als betrokken bij het eerste elftal. Jullie hebben allemaal zoveel bijgedragen aan deze voetbalclub en ik weet dat jullie dat zullen blijven doen. Ik wens de club veel succes in de toekomst en zal het nieuws van de club met één oog in de gaten houden.”

Eric Hellemons: ‘’Wij hebben Luke de afgelopen jaren als een zeer ambitieuze en gewaardeerde collega ervaren. Iemand die altijd volop bezig was met onze spelers om zich te ontwikkelen. Daarnaast heeft hij zich ook als trainer erg goed ontwikkeld de afgelopen jaren. Wij wensen hem dan ook alle succes toe in de toekomst met zijn trainerscarrière.“

Maik van den Kieboom: “Allereerst wil ik iedereen binnen de NAC Jeugdopleiding bedanken voor de ontwikkeling die ik heb kunnen maken. Ik draag NAC een warm hart toe en hoop dat de keepers uit de opleiding een voorspoedige toekomst tegemoet gaan. Ooit hoop ik terug te keren bij NAC, maar dan als keeperstrainer van het eerste elftal. Deze functie vervul ik momenteel bij FC Dordrecht en dat is lastig te combineren met mijn werkzaamheden bij NAC. Ik vind het onwijs jammer, maar soms moet je een moeilijke keuze maken.”

Eric Hellemons: “De afgelopen drie jaar was Maik onze keeperstrainer. In deze drie jaar heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt en zijn inbreng gehad. Wij respecteren uiteraard zijn keuze om zich te richten op FC Dordrecht en wensen hem alle succes toe in de toekomst.”

Wij willen Luke en Maik bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren en veel succes wensen in de verdere trainersloopbaan.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3