Sluiten

Nieuw-Zeeland zit in Poule A en is gekoppeld aan: de Verenigde Staten, Guinee en gastland Frankrijk. Het zal beginnen op woensdag 24 juli tegen Guinee. Drie dagen later, op zaterdag 27 juli nemen de All Whites het op tegen de Verenigde Staten. De poulefase wordt afgerond op dinsdag 30 juli tegen Frankrijk.

Mocht Garbett met Nieuw-Zeeland de poulefase doorstaan staat op vrijdag 2 augustus de kwartfinale op het programma. Op maandag 5 augustus zijn de halve finales. De wedstrijd om plaats drie vindt op donderdag 8 augustus plaats. En dag later, op vrijdag 9 augustus, staat de finale gepland.

Matthew vertrekt eind deze week richting Parijs om zich, samen met zijn team, voor te bereiden op het toernooi. Het kan zijn dat Garbett wedstrijden van NAC zal missen door deze deelname. Dit is afhankelijk van hoe ver het land komt op de Olympische Spelen.

Ieder elftal dat deelneemt moet bestaan uit spelers onder 23 jaar. Met team zijn mogen er drie dispensatiespelers deelnemen. Deze drie dispensatiespelers mogen ouder zijn dan 23 jaar.

Heel veel succes, Matthew!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3