Sluiten

Gisteren maakte de KNVB bekend dat het betaald voetbal definitief op de lijst van de overheid staat om een pilot te draaien met sneltesten. Hierdoor kunnen in ieder geval in speelronde 36 een deel van de stadions gevuld mogen worden. In ons geval is dit helaas een uitwedstrijd bij N.E.C. Nijmegen. 

De planning is dat er vanaf 1 mei aanstaande een speciale wet wordt aangenomen door de tweede kamer, waardoor ook na speelronde 36 supporters in het stadion mogen. Deze wet geeft toestemming voor het toelaten van supporters met negatieve coronatest middels een sneltest bij het stadion. Acceptatie van deze wet betekent een gedeeltelijk gevuld Rat Verlegh Stadion tijdens NAC – MVV en eventuele PlayOff-wedstrijden. Zodra we meer informatie hebben over de wet, de testen, en welke supporters we kunnen toelaten berichten we jullie hier onmiddellijk over.

Mattijs Manders: “Er leek geen einde aan te komen, maar het einde van deze lange tunnel is in zicht. Het is ongelofelijk belangrijk dat er enig perspectief is. Voor ons, maar zeker voor onze supporters en sponsoren. De gezondheid blijft voorop staan en dit zullen wij te allen tijde moeten waarborgen. Wij zien er ontzettend naar uit om iedereen, of in ieder geval een gedeelte van onze supporters en sponsoren, weer te verwelkomen in ons Rat Verlegh Stadion.“

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3