Molenaar nieuwe hoofdtrainer NAC. Molhoek blijft aan en Lokhoff komt terug thuis

	

Robert Molenaar maakt de overstap van NAC O21 naar het eerste elftal van De Parel van het Zuiden. Molenaar tekent een contract voor één jaar. Ton Lokhoff en Rogier Molhoek vervullen de rol van assistent-trainer. Ook zij tekenen een éénjarige verbintenis.

Robert Molenaar

Molenaar, die als speler actief was bij FC Volendam, RBC Roosendaal, Leeds United en Bradford City, begon zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bij FC Volendam. Via Roda JC en Almere City maakte hij vorig seizoen zijn intrede bij NAC als eindverantwoordelijke van NAC O21.  

Robert Molenaar zegt trots te zijn op de aanstelling als hoofdtrainer van NAC. “Ik vind het een voorrecht om van zo een mooie club hoofdtrainer te mogen zijn en onder de nieuwe eigenaren een team te mogen leiden dat het NAC-dna draagt. Daarnaast heeft de club gezorgd voor een ervaren en toch ambitieuze technische staf. Ik kijk uiteraard enorm uit naar de samenwerking met de ervaring van Ton Lokhoff en Gabor Babos en de spirit van Rogier Molhoek en Anthony Lurling. Er is een hoop werk te verrichten en ben blij dat we weer snel aan de slag mogen.”

Ton Lokhoff

Na een afwezigheid van een jaar, keert Mister NAC terug bij zijn NAC. Ton Lokhoff trekt zijn voetbalschoenen weer aan en zal als assistent-trainer de Parel van het Zuiden versterken. Waar de basis van werkzaamheden voor Ton het assisteren van Robert Molenaar op het veld is, zal Ton zich naast het veld ook bezighouden met de scouting, het begeleiden van doorstromende jeugd naar het eerste elftal en het meedenken over de voetbalvisie en de implementatie hiervan.

Rogier Molhoek

Onlangs gaf Rogier aan een stap te willen maken in zijn trainerscarrière en dat hij een rol bij het eerste elftal ambieerde. Aanvankelijk zou hij de club verlaten, maar na het vertrek van een aantal stafleden is er een plaats vrijgekomen als assistent-trainer bij het eerste elftal. NAC is blij te kunnen melden dat het de talentvolle trainer dus toch heeft kunnen behouden voor de club.

Met deze namen heeft NAC de staf compleet voor aankomend seizoen. Gezien de huidige fase waarin de overname zich bevindt is bewust gekozen voor eenjarige contracten. De aanstellingen en contractduur zijn, zoals past bij de huidige situatie, bij alle betrokken partijen getoetst en goedgekeurd. 

Gabor Babos blijft bij de club als keeperstrainer. Anthony Lurling zal ook blijven assisteren bij de trainingen van het eerste elftal. Deze rol combineert hij met de functie als hoofdtrainer van NAC O16.

Over de invulling van de positie van technisch directeur, alsmede die van algemeen directeur, zal meer bekend worden gemaakt wanneer het overnameproces is afgerond. Over de invulling voor de functie hoofdtrainer van NAC O21, wordt later meer bekendgemaakt.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!