Sluiten
ton wm

Uit respect voor zijn staat van dienst is allereerst met Ton Lokhoff gesproken. Dat gebeurde in een persoonlijk onderhoud tussen hem en technisch directeur Peter Maas. Met de overige leden van de staf worden nog gesprekken gevoerd.

In bedoeld onderhoud is Lokhoff meegedeeld dat zijn contract niet meer verlengd wordt. De club is hem, een onmiskenbaar icoon van de club, veel dank verschuldigd. Hij heeft vele rollen vervuld binnen NAC, waar hij als speler groot werd. Na het beëindigen van zijn carrière als voetballer was hij onder meer technisch directeur, hoofdtrainer en assistent trainer. Met een groot hart voor NAC vervulde hij al die functies.

Als speler, die twee keer voor het Nederlands elftal uitkwam, keerde hij na een omzwerving langs PSV (waarmee hij landskampioen werd), Nîmes Olympique en Feyenoord terug op het oude nest. In die tweede periode bij NAC maakte hij naam als een echte ‘nummer 10’,  een periode waar zijn collega’s en supporters uit die tijd nog steeds met veel respect spreken over Ton.

Als extra blijk van waardering ontving Ton in het afscheidsgesprek de toezegging van een seizoenkaart voor het leven. Directie en bestuur van NAC hopen ‘Mister NAC’ nog vaak te mogen verwelkomen in het Rat Verlegh Stadion.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3