Sluiten

Na de succesvolle pilot van vorig seizoen was het tijd om met de NAC G-Talenten grote tegenstanders te trotseren. ADO Den Haag en SC Heerenveen waren afgelopen zondag de tegenstanders bij het allereerste toernooi bij gastheer Ajax Amsterdam. Vol vertrouwen gingen de talenten richting Amsterdam om hun eerste toernooi te spelen. Na een 1-0 nederlaag tegen ADO den Haag wisten ze zich te herpakken en wonnen ze met 5-2 van SC Heerenveen. Plezier en trots overheerste deze dag. 

De NAC G-Talenten zullen komend seizoen nog afreizen naar FC Emmen, AZ Alkmaar en VVV-Venlo. Uiteraard zullen we al deze clubs ook bij de Parel van het Zuiden met open armen ontvangen. Om de spelers klaar te stomen staan er elke maand een aantal trainingen op het programma en zullen zij workshops volgen. 

Dank aan Xquisit, Romaxi Holding B.V. en XTRACT voor het medemogelijk maken van onze NAC G-Talenten!

De NAC G-Talenten zitten in ieder geval al in de harten van de NAC-supporters. Afgelopen 6 oktober maakte de Yellow Army namelijk kennis met het team toen een aantal jongens en meiden tijdens de rustactiviteit in de wedstrijd NAC Breda – FC Groningen het stadion op stelten zette. Fantastisch om te zien hoe de kinderen genoten, maar ook hoe enthousiast het publiek de spelers toejuichte. 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235