Sluiten

NAC begon met Kortsmit in de goal. Lucassen, Besselink, Bakker en De Wijs vormden de verdediging. Voor de defensie stonden Plat, Van Schuppen en Banzuzi. De voorhoede werd gevormd door Kotzebue, Kosiah en Velanas.

NAC begon het eerste half uur sterk aan het duel. Het zette de Rotterdammers al vroeg onder druk en in balbezit speelde het alleraardigst. Na ongeveer een kwartier spelen nam Excelsior het initiatief wat over, maar tot grote kansen kwam het niet. Kortsmit lette twee keer goed op, waardoor gevaar kon worden voorkomen. Het laatste deel was weer voor NAC. Kansen voor Bakker en Kotzebue gingen er helaas niet, dus bleef het bij 0-0

Het tweede half stonden dezelfde 22 spelers op het veld. Wederom was het NAC dat in de beginfase veel aan de bal was. Tot grote kansen kwam de ploeg van Molenaar nog niet direct, maar het was wel comfortabel aan de bal. Toch kwam NAC op achterstand. Een corner kon worden binnengekopt bij de tweede paal door Redouan El Yaakoubi. Direct na de goal kwam Velanas met een prachtige lob, maar zijn inzet viel op de lat.

In het laatste half uur begon het grote wisselen. Alleen Roy Kortsmit, Rowan Besselink en Stef de Wijs bleven staan. Brandt, Mekkaoui, Agougil. Maria, Joannes, Silva, Omgba en Awale kwamen in de ploeg. In het laatste half uur lag het initiatief van de wedstrijd vooral bij Excelsior, met een aantal speldenprikjes tot gevolg. In de laatste minuut van de wedstrijd kon NAC er toch nog een keer uitkomen. Een ouderwetse frommelgoal van Awale Ismail-Mahammed zorgde voor de 1-1 -eindstand. 

Volgende week vrijdag neemt NAC het op tegen FC Volendam. Dan is het terrein van JEKA onze thuishaven. Kaarten voor dit duel zijn te verkrijgen via nactickets.nl

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3