Sluiten

De komende periode zullen diverse gezamenlijke activatiecampagnes uitgerold worden voor kinderen tussen de 2 en 13 jaar. NAC ondersteunt de visie van Kober om voor alle kinderen gelijke kansen te bieden.

kober tweede foto

Commercieel Manager NAC Eric Matijsen: Als NAC & NAC Maatschappelijk ondersteunen we de visie van Kober en zijn we trots op continuering en uitbreiding van de samenwerking. De komende periode zullen we diverse activaties en activiteiten gaan uitrollen, waarbij we op 28 april starten met de NAC-Kober Kidsdag rondom NAC- Jong PSV.

Directeur-bestuurder Kober kinderopvang Robert Sänger: “De maatschappelijke ambities van NAC, NAC Maatschappelijk en Kober passen uitstekend bij elkaar. Allebei zetten we ons in voor gelijke kansen en een gezonde leefstijl van kinderen en voor meer bewustwording rondom maatschappelijke thema’s. Met deze samenwerking bundelen we onze krachten en versterken we onze gezamenlijke doelen om alle kinderen in de regio dezelfde kansen te bieden.”

Over Kober

Gelijke kansen voor ieder kind. Dat is waar ze bij Kober in geloven. Bij Kober krijgen kinderen alle ruimte om zichzelf te zijn en de wereld te ontdekken. Om zich te ontwikkelen op een manier die het beste bij hun eigen karakter past. De opvang is een plek van samen opgroeien en opbloeien. Waar spelen, leren en opvoeden hand in hand gaan. Met ruim 200 locaties in West-Brabant zijn zij altijd dichtbij huis. Op de kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en bij het overblijven vangen zij wekelijks ruim 20.000 kinderen op.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3