Sluiten
maxresdefault

Op 28 april stond de eerste activiteit voor de nieuwe Bredanaars op het programma. De deelnemers werden om 14:00 verwacht in de NACademy. Daar werden ze verwelkomt met een drankje. Toen eenmaal iedereen binnen was kon de campagne worden afgetrapt met een kennismakingsspel. Nadat iedereen zich had voorgesteld en duidelijk was geworden waar het project over ging was het tijd voor een rondleiding door het Rat Verlegh Stadion, afgesloten met een teamfoto langs het heilige gras.

De tweede activiteit vond plaats op een zonnige donderdagmiddag op 4 mei. Om 13:00 werden de vluchtelingen wederom in de NACademy verwelkomd. Ditmaal begon de activiteit met een heerlijke lunch. Daarnaast was er ook nog een speciale gast aanwezig, namelijk John Karelse. Na de lunch stond een NAC-fietstocht op de planning. Samen met een gids fietsten de nieuwe Bredanaars langs vele plekken in Breda, die te binden zijn aan NAC. Zo fietsten ze onder andere langs de oude Beatrixstraat, café De Beyerd en de Old Dutch. Na de fietstocht kwam ook de tweede activiteit tot een einde.

Vrijdag 12 mei kwamen de vluchtelingen voor de laatste activiteit naar het Rat Verlegh Stadion toe. Om 18.30 verzamelde iedereen zich in de NACademy om samen te eten. Toen iedereen zijn buik had vol gegeten vertrokken ze naar de tribunes om de wedstrijd NAC – Heracles Almelo te kijken. Nadat de wedstrijd tot een einde was gekomen nam iedereen afscheid van elkaar en kwam de campagne tot een eind. In de video onder dit bericht vind je een mooie sfeerimpressie van deze geslaagde dag.

Een speciaal woord van dan gaat uit naar de supporters die dit tot een succes hebben weten te brengen. ‘Wat hebben we een voetbalclub..’!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768