Sluiten

Het Amerikaanse sportmerk Nike wordt algemeen beschouwd als het grootste sportmerk ter wereld en heeft buiten enige Nederlandse clubs ook het Nederlands Elftal en buitenlandse clubs als Chelsea, PSG, en FC Barcelona onder contract.

De samenwerking tussen NAC en Badge gaat in op 1 juli 2022. Hierdoor speelt NAC tot en met seizoen 26/27’ met kleding van Nike. De samenwerking met Legea, die nog een jaar zou doorlopen, is in goed overleg beëindigd.

NAC sluit de overeenkomst met de Badge Groep, welke buiten Voetbalshop.nl ook o.a. de teamwear, merchandising en/of on- en offline retail van zo’n tiental Nederlandse en Belgische betaald voetbal organisaties verzorgt. Tevens is Badge exploitant van de webshop van de KNVB en de Belgische bond en is Voetbalshop.nl de official teamwear partner van de KNVB. Daarnaast is Voetbalshop.nl partner van zo’n 350 amateurverenigingen in Nederland. Amateurclubs die net als NAC via Voetbalshop.nl in Nike willen spelen, kunnen zich hier aanmelden.

Eric Matijsen, commercieel manager van NAC: “We zijn ontzettend blij dat we in Badge de juiste partner hebben gevonden in het kader van teamwear en merchandise. Bij een club als NAC hoort natuurlijk een A-merk en deze hebben we gevonden in Nike. Dit topmerk heeft de kwaliteit en uitstraling die je van een club als NAC mag verwachten. Daarnaast is het met een Nederlandse kledingpartner praktischer schakelen, wat meer mogelijkheden biedt.

Roland Heerkens: oprichter, CCO en partner van de Badge Groep: De aspiraties van NAC en de geweldige achterban was voor Nike en Badge reden om deze samenwerking aan te gaan. Steeds meer clubs beginnen zich, mede door corona,  te realiseren dat de ontwikkeling en service van teamwear, merchandising en de exploitatie van de fanshop en webshop  niet tot de core business van een voetbalclub behoren. Met 45 jaar ervaring in merchandising,  20 miljoen bezoekers, 5.000 voetbal producten op Voetbalshop.nl & be en onze 17 Voetbalshop winkels in Nederland bieden we de clubs een uniek, zowel fysiek als digitaal, platform voor hun fans. Voetbalshop Breda is gevestigd in de Lange Brugstraat 16.

Vanaf komend seizoen zal NAC Breda in de nieuwe Nike tenues haar wedstrijden gaan afwerken. begin Juli 2022 presenteren we de nieuwe tenues voor seizoen 2022-2023 en zal de voorverkoop voor seizoenkaarthouders starten. De nieuwe tenues zullen vanaf de Open Dag online, bij Voetbalshop Breda en in de NAC fanshop verkrijgbaar zijn.

Als eerste geïnformeerd worden over de NAC Nike releases? Meld je dan nu aan via Voetbalshop.nl/nac.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3