N.E.C. O19 0-3 NAC O19
In Nijmegen kwam NAC O19 in actie tegen N.E.C. Na twintig minuten was het Dailon Rocha Livramento die NAC op 0-1 schoot. Vlak daarna kreeg Milan Vanacker de kans om de score te verdubbelen, hij verzilverde deze mogelijkheid: 0-2. In de tweede helft ging het lang gelijk op, maar Sil van Doorn benutte zijn kans op de 0-3. Het volgende duel van NAC O19 wordt dinsdag 3 maart in Alkmaar afgewerkt tegen AZ O19.

NAC O17 – N.E.C. O17
Ook NAC O17 nam het afgelopen zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C. Na 25 minuten spelen was het N.E.C. dat via Stan van Ballegooij op een 0-1 voorsprong kwam. Pas in de tweede helft was het Stef de Wijs die de gelijkmaker voor NAC tegen de touwen schoot. Nog geen twee minuten na het doelpunt van NAC was het weer Stan van Ballegooij die N.E.C. weer op voorsprong schoot. Diep in de blessuretijd kwam NAC via Ezechiel Banzuzi nog langszij: 2-2.

NAC O15 – Ajax O15
NAC O15 nam het op het eigen Sportpark Heksenwiel op tegen Ajax O15. Na een kwartier spelen maakte Jevon Simons de openingstreffer voor NAC. Net voor rust verdubbelde Mostapha Rached de score: 2-0. In de tweede helft maakte Jevon Simons zijn tweede en NAC’s derde van de middag. De vierde treffer bleef niet lang uit, Omar Mekkaoui was de doelpuntenmaker. Voor de Amsterdammers maakte invaller Antosh Abuu nog de eretreffer: 4-1. Door dit resultaat staat het elftal van Jasper Somsen nog altijd zonder puntverlies bovenaan in de Eredivisie hoog competitie voor Onder 15 teams.

FC Twente O14 – NAC O14
In Enschede kwam NAC O14 in actie tegen FC Twente O14. Na twee minuten was het Lucas Vennegoor of Hesselink die voor de eerste treffer van de wedstrijd zorgde: 1-0. Karim Mperanyi tekende kort na de openingstreffer al weer voor de gelijkmaker. Nog voor de rust was het wederom Lucas Vennegoor of Hesselink die FC Twente op voorsprong zette. Net voor het einde van de wedstrijd maakte Camiel Wagemakers de 2-2 voor NAC. De volgende wedstrijd van NAC O14 is zaterdag 14 maart op Sportpark Heksenwiel tegen FC Eindhoven O14.

Ajax O13 – NAC O13
NAC O13 kwam afgelopen zaterdag in Amsterdam niet verder dan een 3-1 nederlaag. Zaterdag 7 maart krijgt NAC O13 kans op revanche. Deze keer komt Ajax O13 op bezoek in Boeimeer. Op Sportpark Heksenwiel wordt om 10:30 uur afgetrapt.

NAC O12 - De Graafschap O12
NAC O12 heeft afgelopen weekend van De Graafschap gewonnen. Op Sportpark Heksenwiel was NAC met 10-3 te sterk. De volgende wedstrijd voor O12 is in en tegen VVV Venlo.

BSC O11 - NAC O11
In de vriendschappelijke wedstrijd van NAC O11 tegen BSC O11 was NAC met 2-17 te sterk voor de ploeg uit Roosendaal.