NAC O19 – PEC Zwolle O19
NAC O19 heeft het eerste duel van 2020 winnend af weten te sluiten. Het elftal van trainer Michael Dinsdag nam het afgelopen zaterdag op tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Alle doelpunten vielen pas in de tweede helft. Dailon Livramento tekende een kwartier na rust voor de openingstreffer. Vervolgens bleef het een lange tijd spannend, en hoopte PEC Zwolle de gelijkmaker nog te maken. Vlak voor tijd gooide Beslan Sagov de wedstrijd echter in het slot, door vijf minuten voor het verlopen van de reguliere speeltijd de 2-0 tegen de touwen te schieten. NAC O19 gaat zaterdag 25 januari op bezoek bij rivaal Willem II. Deze belangrijke wedstrijd wordt om 13:00 uur afgetrapt.

FC Volendam O17 – NAC O17
NAC O17 heeft het eerste competitieduel helaas niet weten te winnen. FC Volendam O17 kwam vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Milijano Anastatia. Een minuut later was het alweer raak voor de thuisploeg, waardoor NAC O17 met een 2-0 achterstand de kleedkamers op ging zoeken. Na de thee begon NAC O17 uitstekend, wat resulteerde in twee snelle doelpunten. Tika de Jonge en Dion Jochems zorgde ervoor dat de wedstrijd weer in evenwicht was. De wedstrijd kantelde vervolgens echter volledig. FC Volendam wist in de tweede helft namelijk nog vier keer het net te vinden, waardoor de wedstrijd met 6-2 verloren ging voor NAC O17. Aankomende zaterdag gaat NAC O17 voor eerherstel tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag, deze thuiswedstrijd begint om 14:45 uur.

NAC O14 – De Graafschap O14
NAC 014 heeft afgelopen weekend nipt verloren van De Graafschap O14. Het thuisduel tegen de Superboeren eindigde in een 2-3 nederlaag. Via Karim Mperanyi kwamen de jongelingen vroeg in de wedstrijd nog op een 1-0 voorsprong. Vervolgens was het echter De Graafschap dat drie keer achter elkaar wist te scoren. In de 70e minuut tekende Camiel Wagemakers nog aan voor de aansluitingstreffer. NAC 014 probeerde in de slotfase van het duel nog de gelijkmaker te forceren, maar de verdediging van bezoekers wist stand te houden. Zaterdag neemt NAC O14 het op tegen ADO Den HAAG O14. Het duel wordt om 12:30 uur afgetrapt.