NAC O19 – PSV 2-0
NAC Onder 19 trad afgelopen weekend aan tegen de leeftijdsgenoten van PSV. In eigen huis was het de ploeg van trainer Michael Dingsdag die vlak voor rust op voorsprong kwam via Pjotr Kestens.

In de tweede helft besliste Yassine Azzagari met een wonderschoon doelpunt de wedstrijd. Op werkelijk schitterende wijze maakte hij de 2-0, waarmee hij NAC O19 definitief de drie punten bezorgde.

FC Volendam – NAC O15 0-2
NAC Onder 15 ging dit weekend op bezoek bij FC Volendam. In het vissersdorp won de ploeg van trainer Jasper Somsen met 0-2. Al in de zesde minuut opende Jevon Simons de score. In de tweede helft stelde Mostapha Rached de zege veilig: 2-0.

Door de zege is NAC O15 niet meer in te halen door de concurrentie en promoveert de ploeg van Somsen naar de Eredivisie Hoog, het hoogste niveau van de leeftijdscategorie Onder 15.

De Graafschap – NAC O14 4-1
NAC Onder 14 ging zaterdag op bezoek bij De Graafschap. Daar werd er met 4-1 verloren. Camiel Wagemakers scoorde in de tweede helft de enige treffer namens De Parel van het Zuiden.

NAC O13 – PEC Zwolle 0-1
NAC Onder 13 nam het zaterdag in eigen huis op tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. De Blauwvingers wonnen uiteindelijk met 0-1 van de ploeg van trainer Jordi Dekker.

NAC O12 – VVV-Venlo 19-1
NAC Onder 12 nam het dit weekend op tegen VVV-Venlo. Het team van coach Sam Burger won met ruime cijfers: 19-1.

NAC O11 – ADO Den Haag 6-10
NAC Onder 11 nam het op tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De club uit Den Haag won met 6-10.