NAC Jeugdopleiding lanceert Samen met NAC

	

NAC gaat de samenwerking aan met amateurverenigingen uit de regio. Onder de naam Samen met NAC wil De Parel van het Zuiden het voetballandschap door ontwikkelen met de betrokken verenigingen.

NAC wil een structurele samenwerking aangaan met amateurverenigingen in West-Brabant. Centraal staat het duurzaam ontwikkelen van het kader van de club. Voorbeelden hiervan zijn de jeugdtrainers en coaches werkzaam in de leeftijdscategorie van onder 9 tot en met onder 12 jaar, de hoofd Jeugdopleidingen en de bestuursleden van technische zaken.

Een aantal keer per jaar zullen er voor alle clubs in de regio themabijeenkomsten worden georganiseerd. Hierbij wordt gedacht aan verschillende webinars, clinics en een voetbalcongres. Tijdens deze bijeenkomsten delen trainers van de NAC Jeugdopleiding en andere professionals uit het vakgebied hun kennis. In het eerste jaar gaat NAC met maximaal achttien amateurclubs een intensievere samenwerking aan. Het plan is om ieder jaar deze intensievere samenwerking uit te breiden met meer clubs.

De amateurclubs waarmee een convenant wordt afgesloten, hebben recht op vijf maatwerkbijeenkomsten die worden gegeven door trainers van de NAC Jeugdopleiding. De inhoud hiervan wordt afgestemd op de wensen en de behoeften van de desbetreffende club. De bijeenkomsten vinden om de zes weken plaats op woensdagavond.

 

 

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!