Sluiten
mh

Eerder was techniektrainer Hordijk in dienst bij FC Utrecht, CSKA Moskou en Ajax (waar hij ook technisch manager onderbouw was), en werkte hij als docent en consultant voor Cruyff Football, met als specialisme methodologie en training creatie.

Deze functie is nieuw binnen de NAC Jeugdopleiding en komt voort uit de lancering van high potential-trajecten. Hoofd jeugdopleiding Fouad El Fdil licht toe: “Naast de teamtrainingen waarin spelers natuurlijk ook voldoende uitgedaagd worden, moeten we meer individuele aandacht voor onze zogeheten high potentials hebben. Niet alleen op basis van een individueel ontwikkelplan, maar vooral door op en naast het veld specifieker met deze talenten te werken. De afgelopen periode hebben wij per team onze high potentials geïdentificeerd en de volgende stap is om hun potentie te maximaliseren met als ultieme doel om de doorstroming naar het eerste elftal te bevorderen.”

Michel Hordijk kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij NAC Breda: “Uit de gesprekken met Fouad en Wilfred bleek de behoefte om de high potentials van de jeugdopleiding meer te bieden en specifieker te ontwikkelen. In samenwerking met de teamtrainers willen wij deze spelers meer en specifieker begeleiden, coachen en trainen in kleinere groepjes op basis van een persoonlijk plan.”

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3