Sluiten

Ton Lokhoff over Aimé:

“Aimé is een aanvallende middenvelder die al een tijdje meetraint en ook zijn wedstrijden heeft gespeeld in de voorbereiding. Ook onlangs tegen Cambuur heeft hij gespeeld en maakte een goede indruk. Vanaf nu komt hij definitief over naar het eerste elftal. We hebben gezien dat hij het niveau op trainingen aankan. Het is een goede voetballer met snelheid en de juiste instelling.”

Aimé zette zijn eerste stappen in het voetbal op de velden van RCL Leiderdorp. Op negenjarige leeftijd maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Hier doorliep hij alle jeugdelftallen tot Feyenoord O19, alvorens hij de overstap maakte naar N.E.C. O21. Na één seizoen in Nijmegen maakte hij in de zomer van 2021 de overstap naar NAC.

aime persfoto

Aimé Omgba over zijn eerste contract

“Ik voel me super goed. Hier heb ik al die jaren hard voor gewerkt. Dit is de beloning en hopelijk het begin van iets heel moois. In mijn spel wil ik graag vooruit spelen, maak ik graag goals en geef ik assists. Dit seizoen wil ik zoveel mogelijk minuten maken en op lange termijn uitgroeien tot basisspeler bij NAC. Morgen zit ik voor het eerst bij de selectie. Dat zal heel speciaal worden.”

Tot op heden speelde Aimé zijn wedstrijden bij NAC O21. Gedurende zijn periode bij NAC was de aanvoerder van NAC O21 in 23 wedstrijden acht keer trefzeker.

Gefeliciteerd met je eerste profcontract, Aimé!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3