Sluiten
Foto: NAC Media

"Met Tein halen we een moderne, voetballende keeper binnen, die onze opties vergroot", verduidelijkt technisch directeur Peter Maas.

Tein Troost, nog altijd woonachtig in Breda, zette zijn eerste voetbalstappen bij JEKA. Op tienjarige leeftijd maakte hij de overstap naar de NAC Jeugdopleiding. In zijn periode bij NAC werd hij met regelmaat opgeroepen voor wedstrijden van Oranje in zijn leeftijdscategorie. Het talent viel ook Feyenoord op en zij namen hem in 2018 over.

tein site vroeger

“Na vijf mooie jaren bij Feyenoord keer ik nu huiswaarts naar de club waar het voor mij allemaal begon. In alle jaren heb ik altijd een warm gevoel gehad bij NAC en het voelt ook echt als thuiskomen”, opent de geboren Bredanaar. “De ervaringen die ik afgelopen jaren heb opgedaan neem ik nu mee naar NAC en hoop ik in te kunnen gaan zetten.”

Troost keepte afgelopen seizoenen zijn wedstrijden bij Feyenoord Onder 21, maar trainde op vaste basis mee bij de eerste selectie van Feyenoord. De jonge doelman beschikte over een aflopend contract, waardoor NAC hem aankomende zomer transfervrij over kan nemen.

Welkom terug, Tein!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3