Sluiten

NAC O21 - Feyenoord O21: 0-3

Voor NAC O21 stond er een mooi affiche op het programma. Ze namen het op Sportpark Heksenwiel op tegen de leeftijdgenoten van Feyenoord. In de eerste helft nam Feyenoord het initiatief in de wedstrijd, maar NAC gaf weinig ruimte weg en was goed aan de bal. Het team van trainer Marvin van der Valk creëerde een aantal kansen maar wisten zichzelf niet te belonen, waardoor de teams met een gelijke stand van 0-0 gingen rusten.

In de tweede helft probeerde NAC hoog druk te zetten maar helaas met weinig resultaat. Feyenoord wist drie keer te scoren. Door de drie Rotterdamse goals eindigde de wedstrijd in 0-3. Volgende week zal NAC O21 in Zwolle weer op zoek gaan naar de drie punten.

NAC O18 en O16 afgelast

NAC O18 zou eigenlijk een wedstrijd tegen De Graafschap O18 spelen. NAC O16 zou het opnemen tegen Twente/Heracles O16. Maar door de weeromstandigheden konden deze wedstrijden niet worden gespeeld. De wedstrijden zullen op een andere datum worden ingehaald.

FC Den Bosch O15 - NAC O15: 1-3

Voor NAC O15 stond er een uitwedstrijd tegen FC Den Bosch O15 op het programma. NAC begon niet sterk aan de wedstrijd en na twintig minuten wist Den Bosch via een counter op voorsprong te komen, 1-0. Na de goal kwamen de Geel-Zwarten beter in de wedstrijd en nog voor rust wisten ze de achterstand om te draaien in 1-2. Na de rust wist NAC O15 nog een keer te scoren, waardoor de wedstrijd in 1-3 eindigde.

NAC O14 – Willem II O14: 2-1

NAC O14 speelde de Brabantse derby tegen Willem II O14. De eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Beide ploegen scoorden in de eerste helft een goal, waardoor ze gingen rusten met een 1-1 gelijke stand. In de tweede helft nam NAC het initiatief over. Zonder echt grote kansen wisten de Geel-Zwarten toch een doelpunt te maken. Dankzij het doelpunt van Rayan van Aarst wist de ploeg van trainer Jens Wirix de overwinning over de streep te trekken. Door de 2-1 overwinning komt NAC O14 nu alleen bovenaan te staan in de 2e divisie.

NAC O13 - Feyenoord O13: 1-0

Voor NAC O13 stond een thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Het team van trainer Brian Groeneweg controleerde de wedstrijd en gaf bijna niks weg. Zelf scoorde Onze Parels één keer. Ondanks dat ze naast de goal nog een aantal kansen kregen om de score uit te breiden bleef het bij 1-0.

Sparta Rotterdam O12 - NAC O12: 24 - 14

NAC O12 ging zondag op bezoek in Rotterdam. Ze namen het daar op tegen Sparta Rotterdam O12. NAC speelde een goede wedstrijd, ze probeerde vooral via de combinaties te spelen en hoog druk te zetten. Toch was het niet genoeg om de punten mee naar Breda te nemen. De wedstrijd eindigde in 24-14.

NAC O11 - PSV O11: 5-27

NAC O11 speelde op Sportpark Heksenwiel tegen de leeftijdgenoten van PSV. In een mindere wedstrijd voor de ploeg van trainer Roy van Endschot werd met 5-27 verloren.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3