Sluiten

Tom Boere: “Ik kijk er al jaren naar uit om voor NAC te mogen spelen en het is er nu eindelijk van gekomen. Veel van mijn familieleden wonen in Breda en ik ben er geboren. Als bijna vanzelfsprekend voel ik sterke connectie met de stad en de club. Ik zie er naar uit om het shirt van NAC te dragen en te spelen in het Rat Verlegh Stadion.”

Tom speelde in jeugdopleidingen van KAA Gent en Ajax. De Belgische club pikte de spits in 2012 weer op bij Ajax. Via FC Oss en FC Eindhoven kwam hij in 2017 bij FC Twente terecht. Na twee jaar Enschede trok Boere naar Duitsland, waar hij achtereenvolgens uitkwam voor: KFC Uerdingen, Türgücü München en SV Meppen. In 2021 sloot hij aan bij SC Cambuur.

NAC ziet in Tom Boere een diepe spits met veel ervaring op diverse niveaus. Tom beschikt over andere kwaliteiten dan de huidige selectie herbergt, waardoor de technische staf aanvallend nu meerdere opties heeft.

In totaal speelde Boere al bijna driehonderd officiële wedstrijden, waarin hij meer dan honderd keer het net wist te vinden.

Welkom bij NAC, Tom!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3