Sluiten

De achtste week van het traject is begonnen en dat houdt in dat alle deelnemers nog vier weken streven naar ieders eigen doel. De afgelopen weken zijn niet zonder slag of stoot gegaan, maar daartegenover zijn er genoeg speciale momenten geweest. Zo hebben de deelnemers na een training in het Rat Verlegh Stadion de uitwedstrijd tegen FC Volendam bekeken vanuit de kleedkamer van NAC. Daarnaast hebben zij een beloning ontvangen voor het behalen van de helft van het traject en hebben ze tijdens de 11e van de 11e in carnavalskleding kunnen sporten. Als kers op de taart hebben ze zelfs al diverse keren het landelijk nieuws gehaald.

Tweede traject NAC Telt

Begin maart zal er gestart worden met een nieuw traject van NAC Telt. NAC Maatschappelijk gaat graag aan de slag met een nieuwe groep supporters die de betere versie van henzelf willen worden. Op 10 januari 2022 zal de inschrijfperiode geopend worden. Houd de website en de socials in de gaten voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure. 

Voor meer informatie over het leefstijlprogramma NAC Telt kan er contact opgenomen worden met Inge Overgoor via iovergoor@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3