Nick Venema op huurbasis naar NAC

	

Aankomend seizoen speelt Nick Venema in het geel-zwart van NAC. De Parel van het Zuiden huurt de 21-jarige aanvaller tot het einde van seizoen 2020/2021 van FC Utrecht. Nick sluit vandaag direct aan bij de groepstraining.

Nick Venema speelt al sinds 2014 bij FC Utrecht, waar hij een deel van de jeugdopleiding doorliep. Op 17-jarige leeftijd maakte de voorhoedespeler zijn debuut voor Jong FC Utrecht in het Rat Verlegh Stadion. Na 72 minuten op de klok mocht hij invallen voor Rodney Antwi. Afgelopen seizoen werd Venema verhuurd aan Almere City, waar hij 25 wedstrijden speelde. Ondanks dat Nick pas 21 jaar is, heeft hij al 111 officiële wedstrijden op zijn naam staan waarin hij 49 wist te scoren.

Maurice Steijn is blij met komst van de jonge aanvaller: ‘’Nick is een jonge, enthousiaste aanvaller die op meerdere posities voorin inzetbaar is. Al denk ik dat hij vanaf de flank het gevaarlijkst kan zijn. Daarnaast is het een aanvaller die makkelijk goals maakt.

Ook de aanvaller kijkt uit naar spelen in het geel-zwart: ‘’Ik ben blij dat ik voor een fantastische club als NAC mag spelen. Natuurlijk met een geweldige aanhang, die hopelijk snel weer met veel naar het stadion mogen komen. Daarnaast hoop ik dat ik belangrijk kan zijn voor het team en voor de club!’’

Welkom bij NAC, Nick!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!